Blog novomanželky: Tajná svatba 14.
Foto: autorka

Blog novomanželky: Tajná svatba 14.

2. 10. 2019

Už to máme za pár! A zatím stále zůstáváme pro rodinu utajeni! Protože snachu a vnuka mám na Facebooku v přátelích, nenápadně jsem je z přátel odstranila, protože nevím, kdy někoho z Bohumína, kde je náš sňatek veřejným tajemstvím,  napadne psát mi na zeď něco o svatbě.
Nakupovala jsem v posledních dvou týdnech ještě nějaké drobnosti. Punčocháče, kvalitní podprdu, jednorázová plastová štamprlátka na pohoštění gratulujících... Dvakrát jsem byla u kadeřnice, abychom vyzkoušely, co uděláme s vlasy. Klobouk  jsem samozřejmě přinesla s sebou. Kadeřnice byla překvapená, že prý je moc velký, ale že pod něj něco vymyslí. Takže žádný drdůlek, žádné copánkování, žádný vrkoč, žádná čelenka. Nejvhodnější se jeví kudrlinky. Vlasy jsou nabarvené a mám trošičku zastřihnuté konečky.

Svatební oběd nebudeme mít klasický. V řecké restauraci je už dávno dopředu objednaný stůl pro nás dva a svědky.
Je domluveno, že si každý objedná, na co bude mít chuť. Připíjet se bude nealko šampaňským. Květinovou výzdobu na stůl nechci. Vyrobila jsem si sama kroužky na ubrousky. Takové papírové zlaté prsteny. To teda byla piplačka. Vyrobila jsem jich totiž hnedle dvacet dva, tolik by nás mělo být na "vyčarované svatbě".

Svatby v seniorském věku moc časté nebývají. A proto jsme požádali Helenku, aby o svatbě, jejích přípravách, ale i nejrůznějších pocitech svých či svého nastávajícího, psala blog. Helenka souhlasila, a tak od dnešního dne sledujte její "Blog novomanželky".

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%