Netradiční advent na Mácháči
FOTO: Regata Máchovo jezero

Netradiční advent na Mácháči

25. 11. 2019

Čas adventu se neúprosně blíží. Otevřou se rozmanité vánoční trhy, jarmarky a jiné zábavné akce. Málo koho by ale napadlo, že v tomto období je možné najít ještě nějakou novinku.

Společnost Regata Máchovo jezero připravila adventní plavby v termínu adventních nedělí. První se uskuteční 1. prosince 2019, vyplouvá se z přístavu v Doksech v 16.00 hodin. Vstupné pro dospělého činí 160 korun a kromě plavby je v ceně i teplý nápoj a živá hudba. Děti do 15 let pak mají pobyt na lodi zdarma. Vstupenky prodává kapitán přímo na palubě a platba je možná pouze v hotovosti. Pokud se vám první adventní neděle nehodí, máte možnost zažít toto dobrodružství i 8., 15., či 22. prosince 2019 vždy v 16.00 hodin.

Je to opravdu nevšední zážitek, když po temné hladině klouže osvětlená vytápěná loď Máj s kapacitou 250 míst, nabízející svým hostům pohled na osvětlené Staré Splavy s honosnými prvorepublikovými vilami. V dáli se na obzoru vypíná hrad Bezděz a kolem je klid a stříbrná hladina našeho největšího jezera.

“Milovníci lodní dopravy jsou sami překvapeni, jaký obraz jim nabízí zimní kraj našeho romantického básníka. Rádi se sem vracejí stejně jako kdysi Karel Hynek Mácha,“ komentuje Vladimír Reichert, ředitel firmy Regata Máchovo jezero.        

Jedinečná příležitost zažít pěkné chvíle s rodinou či přáteli. Hodinu cesty od Prahy se vám tak naskýtá ojedinělá šance uniknout předvánočnímu shonu.

 

Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.