Můj nejsilnější zážitek letošního roku s portálem i60 - tipovačka
Ilustrační foto :pixabay. com

Můj nejsilnější zážitek letošního roku s portálem i60 - tipovačka

29. 12. 2019

Dobrý den vážená redakce i všichni čtenáři a soutěžící,

i když jsem se dlouho rozmýšlela, jestli mám něco psát k tomuto tématu, nakonec jsem se rozhodla, ale nemám s portálem tolik zážitků jako ostatní, protože se nemohu ze známých důvodů zúčastňovat společných akcí, sice zážitky určitě byly, jsem zde již osmým rokem, ale letos jsem byla nucena činnost na PC dost omezit, už z různých důvodů, sice se mi podařilo ke konci roku zase něco napsat a tak se vrátit do kolektivu.

Nakonec jsem si vybrala jako téma tipovačku. Je to soutěž, která mě zcela uspokojuje, a nejednou se mi stalo, že byla vyhlášena právě ve chvíli, kdy jsem na tom nebyla zrovna nejlépe, ale tato soutěž mně vždy dodávala sílu a také pocit, že něco prostě obyčejně umím. Sice jsem tipovačku nikdy nevyhrála, ale pár cen z ní mám na kontě. I letos jsem měla radost, že Turnaj mistryň prověří moje odhady, protože já tenis tipuji ráda, a myslím si, že mu i trochu rozumím. Jenže od začátku se mi moc nedařilo, smůla provázela nejen mě, ale i tenistky, některé favoritky musely skrečovat zápasy, odpadávaly další a další, mně se tipování hodně zkomplikovalo a chvílemi jsem si říkala, že to snad ani není možné. Přesto jsem hrála až do konce, výsledek se dal očekávat, prostě jsem v této tipovačce neobstála. Kudy jsem chodila, tak jsem nadávala, ale hlavně sama sobě.

Takže bych tuto tipovačku  zařadila jako můj letošní nejsilnější zážitek s portálem, i když Íčko nemůže za to, že ten zážitek byl pro mě spíše negativní, ale sílu mu ubrat nelze. Děkuji redakci za to, že tipovačky jsou, a doufám, že i nadále budou, a mluvím hlavně za nás, které sport baví, a taky za nás, kteří se ostatních akcí z různých důvodů nemůžeme zúčastňovat.

Přeji redakci, ale i Vám všem šťastný a pohodový rok 2020!

 

Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.