Pejsek Matýsek
Foto: autorka

Pejsek Matýsek

3. 2. 2020

Mám psíka, malého jorkšírka, a jmenuje se Matýsek. Říkám o něm, že je to nejlepší chlap mého života. Je skromný, chce se jenom vyvenčit  a najíst, a když má náladu, tak pomazlit. No, některý chlap to chce také, ale má smůlu, není pes.

Matýsek umí krásně naslouchat, a  když mu něco povídám, neskáče mi do řeči. Jenom kroutí hlavičkou a nastavuje ouška.

No, je trochu rozmazlený, ale je to správný parťák. Mockrát mě zachraňoval svojí přítomností, když jsem na tom byla opravdu zdravotně velmi špatně. Miluji ho a jsem na něm strašně závislá. No co, bez něho by se mi ani žít nechtělo.

Chovám se k němu trochu jako k dítěti, a když jdeme spolu na procházku, tak mu vyprávím. Něco důležitého mu povídám, když najednou za sebou slyším výbuch smíchu. Pán, který kráčel za mnou a poslouchal mě, tak už  to nevydržel. Když jsem se udiveně otočila, tak se začal omlouvat, ale pak přiznal, že má také psa a také mu někdy vypráví.

No nic, jednou jsme přišli z procházky, já jsem něco dělala a na pejska trochu zapomněla. Najednou jsem měla dojem, že už dlouho o něm nevím, a začala jsem ho volat. Nic! Běhám po bytě, hledám, otvírám dveře na chodbu, jestli jsem ho snad nezapomněla na chodbě. On se stále na volání neozývá. Když už jsem byla opravdu zoufalá, najednou jsem ho  našla. Nevěřili byste, ale on se trochu škodolibě usmíval. Posílám obrázek a zkuste také, jestli ho najdete.

Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(5.3 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.