Pravdivá pravda o šíření koronaviru
Ilustrační foto: pixabay.com

Pravdivá pravda o šíření koronaviru

3. 2. 2020

Pane Čepelko, jste známý jako dobře informovaný člověk, který si umí spojit všechna fakta do logického závěru. Jak vidíte vy další šíření obávaného koronaviru?

Očekávám, že svět bude mít problémy ještě větší než dosud. Všimněte si, pane redaktore, že vir se šíří v Číně a dále především v asijských zemích. Jediný výskyt v Africe a několik v Evropě je spíš jen nechtěný důsledek toho, kdo za tím stojí.

Vy víte, kdo za šířením koronaviru stojí?

No samozřejmě! To je snadné si spočítat. Koronavirus je nová zbraň, kterou vyvinuly laboratoře za mecenášské peníze pánů Sorose a Gatese.

Proč právě oni?

Protože právě oni mají z celé věci miliardové zisky.

Jak by z toho mohl těžit třeba George Soros, který, jak jste nedávno odhalil, stojí za financováním pěšáků při demonstracích na Letné.

Miliardář Soros na tom vydělá jednoduše, koupil totiž patent na účinné obličejové roušky. Jen Čína jich letos spotřebuje kolem 1,7 miliardy a za dalších 1,5 miliardy půjdou roušky do Indie, Indonésie a Japonska. A kdo myslíte, že by měl na tak velkou investici?

To jsme nevěděli. A co Bill Gates, zakladatel Microsoftu? Ten se už před lety prezentoval jako dobroděj a mecenáš v oblasti výzkumu, vzdělávání a charity.

Toho k účasti na koronavirovém komplotu dohnalo jeho velikášství. Není to náhodou, proč si ten pán zvolil příjmení Gates. To totiž znamená česky Brány. Gates tím ovšem nemyslel brány ke světlým zítřkům, nýbrž brány, které na polích hrabou a hrabou ornici, až je připravená k setbě. On jednoduše hrabe zrovna tak a nyní si připravil půdu pro další setbu. Rozsévá virus po celé Číně, neštítí se navštívit občas i nějaké letadlo….  

To je strašlivé zjištění, pane Čepelko. Copak lidstvo proti tomu nemohlo podniknout nic?

Pane redaktore. Kdybyste pořádně četl mé články a projevy, tak zjistíte, že na toto nebezpečí jsem upozorňoval již před vánoci v restauraci Na křižovatce. Chlapi sice poslouchali, ale nikdo nic neudělal. Jako obvykle. Každý se rád bojí, ale pak zaleze k internetu.

Jak si vysvětlujete, že v Česku zatím nikdo neonemocněl?

Češi jsou národ vynalézavý, a tak celkem brzo přišli na jediný účinný prostředek. Není to lék, ostatně nadnárodní farmaceutické koncerny by jej stejně jen tak neschválily. Je to vynikající, zcela účinný doplněk stravy.

A to je co?

A to je náš obyčejný Tuzemák! Znalci jen připomínají, že pro boj s koronavirem je dobré kápnout si tam trochu metanolu. Metanol totiž, jak jistě víte, pane redaktore, zabíjí všechny viry. Vlastně úplně všecko.

 

(Poznámka redaktora serveru zesnam.zc: Ty „vševědoucí“ spiklenecké teorie, kdykoliv se něco ve světě nebo u nás stane, mne přiměly, abych se jednou zeptal pana Čepelky, lidmi nazývaného Vzor, o němž dobře víme, že zná celou minulost i budoucnost a má vždycky pravdu.)   

koronavirus Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%