Nepříjemné příznaky menopauzy? 
Víme, jak se jich zbavit
Menopauzu lze zvládnout bez potíží

Nepříjemné příznaky menopauzy?
Víme, jak se jich zbavit

5. 3. 2020

Stejně jako puberta neminula nikoho z nás, čeká každou ženu více či méně náročné období menopauzy. Menopauzu provází spousta příznaků, které se ale u každého jedince projevují v různé míře.

Jedna třetina žen patří v tomto období k těm šťastnějším a přechod z plodné fáze svého života prožijí bez obtíží. Dvě třetiny žen ale v tomto ohledu tolik štěstí nemají.

Nestabilní hormonální hladiny v těle dokážou natropit pěknou paseku, naštěstí jsou i tyto problémy řešitelné. Mezi nejčastější příznaky menopauzy patří: nepravidelná menstruace, návaly horka, problémy se spánkem a noční pocení, ztráta libida, přibývání na váze, zadržování vody, změny nálad nebo podrážděnost. Už dávno není pravdou, že zvládnutí menopauzy rovná se hormonální substituční terapie. Existují jiné a přijatelnější metody.

Zajistěte si optimální hladinu estrogenu díky přírodnímu doplňku stravy FEMINUS. Tento unikátní produkt můžete vyzkoušet v akci s dopravou zdarma zde.

Jak bojovat s příznaky menopauzy

Prozeny.cz_2.jpg

Pokud ženy hledají nejrychlejší řešení, měly by sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s negativními příznaky menopauzy? Zvýšit libido, energii a snížit nepříjemné pocení a návaly horka? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, B6, B12, C, E), minerály (zinek) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, andělika čínská, ašvaganda, maca).

Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100% český přírodní produkt FEMINUS bojující s příznaky ženské menopauzy.

Doplněk stravy FEMINUS – Opravdu funguje?

FEMINUS_super_1600x900.jpg

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Feminus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Feminus je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu." Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Feminus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu a je certifikován Zdravotním ústavem v Praze. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami. Snižte nepříjemné příznaky ženského přechodu a podpořte Vaši ženskou energii a libido.

FEMINUS nyní v akci s dopravou zdarma po celé ČR si můžete zakoupit zde.

 

 

 

 

zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%