Nejpohodlnější křesla do obývacího pokoje
Ilustrační foto: eVisions.cz

Nejpohodlnější křesla do obývacího pokoje

6. 3. 2020

Správné křeslo do obývacího pokoje vám poskytne dostatečnou oporu zad i pohodlí při vstávání. Čtení detektivky nebo koukání na večerní zprávy pro vás pak bude chvílí relaxace. Která křesla označili čeští recenzenti na serveru Heureka za nejoblíbenější?

Jak vybírat křeslo do obývacího pokoje

Při nakupování pohodlného křesla se zaměřte hlavně na pevné opěradlo, dostatečné polstrování a velkou plochu sedáku. Pokud máte potíže se vstáváním z křesel a židlí, volte spíše nábytek s vysokým posedem a nehlubokým sedákem. Komfort navíc pak nabízí podpěra pro nohy, polohovací funkce a područky. Pokud chcete s křeslem častěji manipulovat, hledejte údaj o celkové hmotnosti. Těžší křesla jsou sice stabilnější, ale hůře se posouvají po místnosti. Dlouholetou službu bez nutných oprav pak zajistí kvalitní konstrukce a pevné potahy.

 

 Obrázek1.png

 Volba 1 – křeslo Tempo Kondela Charlot

Nejoblíbenějším křeslem na serveru Heureka je Tempo Kondela Charlot. Správný posed zajišťuje vysoká a tvarovaná opěra zad. Komfort sedícího čtenáře nebo diváka pak ještě zvyšují masivní opěrky rukou. Polstrování PUR pěnou vám možná zpočátku bude připadat tvrdší, ale používáním změkne, aniž by pěna ztrácela na objemu. Designové nožky z buku a kvalitní čalounění dodávají křeslu nádech retra.

 

 Obrázek2.png

Křeslo Tempo Kondela Charlot se hodí i pro seniory nebo osoby, kterým se z křesel hůře vstává.

 

Volba 2 – křeslo Halmar BUTTERFLY

Pro někoho je barevná varianta křesla příliš divoká – v nabídce však najdete i umírněné šedé či béžové čalounění. Nadčasový a klasický design křeslu Halmar BUTTERFLY dodává zejména noha z chromované oceli. Křeslem lze otáčet o 360 °, díky čemuž s ním nemusíte těžce manipulovat. Pevná a jednoduchá konstrukce křesla unese až 120 kg.

Volba 3 – křeslo Dřevona AVA JIM

Pokud máte specifické přání, co se dekoru týče, prohlédněte si křeslo Dřevona AVA JIM. Díky širokému vzorníku látek a nožek si můžete své vysněné křeslo sami nakombinovat. Výrobním materiálem křesla je mimo jiné: masivní buk (kostra), PUR pěna (polstrování) a smrkové dřevo (područky). Díky elegantnímu designu navíc křeslo snadno zapadne do vašeho interiéru.

Kvalitní křeslo slouží léta

Při výběru křesla do obývacího pokoje věnujte pozornost kvalitě provedení. Důležitými body jsou zejména pevnost a dostatečná výška opěry zad, stabilní konstrukce, možnost křeslem otáčet a další doplňující funkce zvyšující vaše pohodlí. Dlouhotrvající pěkný vzhled pak zajistí potahy z pevných látek. Vyberte si dobré křeslo do svého interiéru a užívejte si každé posezení.

nábytek vybavení bytu
Hodnocení:
(5.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%