Jen si tak blábolím aneb lék proti viru
Foto: autorka

Jen si tak blábolím aneb lék proti viru

2. 4. 2020

Dívám se z okna a venku hustě sněží. Všechno je nějak praštěné, na jaře sněží a v zimě kvetou stromy. Nějak už to přestávám chápat. Jo, tak se dívám, jak na jaře hustě sněží. Ani pejsek v tom počasí nechtěl ven, tak nám dnes vůbec nevadí, že doma být  musíme.

Včera jaro bylo, sluníčko svítilo, a tak se nám ven chtělo moc. Vnímáte ty bláboly? Ale ony to bláboly nejsou vlastně vůbec. Něco se totiž porouchalo.

Sníh zůstává ležet a všechno kolem se stává bílé a čisté. Všechno ošklivé se přikrývá. Kdyby se tak tím sněhem také zlikvidoval ten odporný virus. Kdyby sněhu ale napadlo hodně, tak bychom si v něm mohli udělat iglú a schovat se v něm. Vlastně ani nevím, jestli je virus také u Eskymáků. Tam se mu možná nelíbí. Proč nikdo stále není schopen zjistit, kde se tomu viru líbí a proč nám škodí. Že bychom si to nějak zasloužili?   

Jenže ti prevíti, kteří by si to zasloužili opravdu, určitě přežijí. Ale až přežijí, stejně se zahubí mezi sebou, protože se budou snažit jeden druhého přechytračit a zlikvidovat.

Dostávám se ale v této praštěné úvaze už moc daleko, ale ten blábol z hladu určitě není. Co jíst ještě mám, ale možná to dělá ta izolace od světa a já začínám blbnout. Až zblbnu úplně, potom mi už bude celý virus ukradený.

Že by to byl ten pravý lék?

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.