Fotoreportáž: Dubnový les
Foto autorka

Fotoreportáž: Dubnový les

7. 4. 2020

Krásné nedělní dubnové odpoledne nás opět vyhnalo do přírody. Tentokrát jsme zvolili les. Je to les v Tiských skalách, kam chodíváme na podzim na houby. Terén je to spíš pro kamzíky, takže jsme tentokrát šli jen po cestě. Příroda a zima se k lesu nezachovaly moc přívětivě. Vítr způsobil polomy, všude spousta větví a listí. Listí je v pořádku, je to smíšený les, ale s vyvrácenými stromy budou mít lesníci dost práce.

Když jsme přijeli nad Tisou, kde vždycky parkujeme, málem mě kleplo. Auta byla naskládána jedno vedle druhého, představovali jsme si v lese procesí, ale naštěstí nám to zaplo a pochopili jsme, že jsou všichni v Tiských skálách, tady z nedostatku místa jen parkují.

A bylo to tak. Opravdu jsme potkali celkem asi 8 lidí, jinak jsme les měli sami pro sebe. Cestou domů jsme neodolali a vyjeli jsme ještě nahoru ke skalám, takže jsem se pokusila o pár fotek z výšky směrem na Středohoří. Snad vás trochu potěší procházka dubnovým lesem. Fotek je zase trochu víc, ale les si zaslouží více pozornosti.

Přeji všem spokojené prožití velikonočních svátku, pohodu a zdraví!!

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.