Krmivo Brit Care Mini mazlíčkům našich čtenářů chutnalo
Ilustrační foto: pixabay.com

Krmivo Brit Care Mini mazlíčkům našich čtenářů chutnalo

11. 6. 2020

Malá plemena mají specifické nároky na výživu. Jejich anatomie – krátký trávicí trakt a rychlé zažívání oproti velkým psům - vyžaduje přísun vysoké koncentrace živin v malé krmné dávce. 

Brit Care Mini je krmivo navržené speciálně pro malá plemena. Má vysoký obsah masa bez obilovin a funkční látky na podporu imunity, kondice, zdraví srdce, srsti, kůže, zubů a kostry. Malá plemena totiž potřebují více látek posilujících imunitu. Vzhledem k malému vzrůstu se totiž pohybují v prostředí s vysokou koncentrací prachu a škodlivin. To s sebou přináší vyšší hladinu stresu a extrémní zátěž pro vnější i vnitřní ochranné bariéry organismu – srst, kůži, slizniční imunitu a buněčnou obranyschopnost.

Díky novým výrobním technologiím a přidáním čerstvého jehněčího, králičího masa, lososa bez kostí či tuňáka jsou granule Brit Care Mini bohaté na proteiny a a esenciální aminokyseliny, které jsou důležité pro výživu svalů a tkání. Čerstvé proteiny zlepšují stravitelnost granulí a mají pozitivní účinky na dlouhodobou chutnost.

Granule Brit Care Mini jsme dali vyzkoušet pejskům našich čtenářů. Jak jim chutnaly? Tady jsou reakce páníčků.

"Granule mým pejskům opravdu chutnaly, dávala jsem je oběma pejskům denně. S trávením granulí nebyl jediný problém, určitě na tuto značku přejdu a zůstanu již u ní. Velikost granulí vyhovovala stáří mých pejsků, granule hezky voní a hned byly vždy okamžitě sežrány, " říká paní Jaroslava Nováčková z Chlebovic.

Spokojena s granulemi Brit Care Mini byla také paní Hana Šimková z Volyně. "Můj pejsek je hodně vybíravý, ale toto krmivo mu chutná. Ještě dojídáme zbytek. Je fajn, že jsou to granulky malé pro jeho malou tlamičku. Zdá se mi, že za to jeho desetiletí je to zatím nejlepší krmivo. Určitě u něj zůstáváme a doporučuji ho i dalším pejskům."

"Kilový sáček krmiva ještě stále používám, mojí čivavě velmi chutná a pokaždé, když jí nasypu podle návodu dvě polévkové lžíce do misky, slupne je bez váhání a čeká, zda přijde ještě nášup. S krmivem Grain free Lamb od Brita pro malé pejsky jsem velmi spokojena a pejsek určitě také. Navíc je krmivo hypoalergenní, takže jakmile balení spotřebujeme celé, koupíme stejné," pochvaluje si granule také paní Dana Loukotová. A spokojenost vyjádřila i paní Daniela Holá.

"My jsme si vybrali granule s jehněčím masem a náš jorkšír byl asi velmi spokojený. Ještě nikdy tak dlouho neolizoval prázdnou misku. Už jsme u těchto granulí zůstali, protože je prodávají v Hornbachu, který máme blízko, takže nemusím granule nikde shánět. Krmíme teď granulemi Brit našeho mazlíika už třetí měsíc a zdá se mi, že má nejen lepší trávení, ale i srst," říká paní Daniela Holá z Prahy.

"Naše fenka Belinka si granule s tuňákem zamilovala. Určitě bych ráda vyzkoušela i ty granulky s jehněčím nebo králičím masem a pak se rozhodnu, u kterého zůstaneme. Nevím, jestli je mohu střídat. Každopádně, když jsem se podívala na složení granulí, tak jsem byla překvapena, kolik je tam masa, proteinů a vitaminů," uvedla na náš dotaz paní Miroslava Černá z Českého Těšína.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.