Hledáte specializované služby pro seniory při prodeji nemovitosti? Obraťte se na nás!
Bezpečný prodej vaší nemovitosti zajistí i60 Reality

Hledáte specializované služby pro seniory při prodeji nemovitosti? Obraťte se na nás!

1. 9. 2020

Rozhodli jste se prodat chatu, chalupu nebo zahradu? Uvažujete o přestěhování do menšího bytu? Chtěli byste dlouhodobě pronajímat svou rekreační nemovitost? Převádíte byt či dům v rámci rodiny a chcete mít jistotu, že budete moci nemovitost nadále užívat?

Můžete se obrátit na i60reality, novou službu portálu i60.cz, kterou zajišťuje společnost i60 Publishers. Proč spouštíme realitní službu?

U soudů, v advokátních kancelářích, ale i v naší právní poradně, kterou vedeme již šestým rokem, se často objevují případy seniorů, kteří přišli o spoustu peněz, ale i o střechu nad hlavou, díky dluhům v rodině, podpisům na nevýhodných smlouvách, ale i nekalým praktikám různých realitních makléřů. A protože se náš portál dlouhodobě zabývá podporou seniorů, ať už vydáváním článků s praktickými radami, rozhovorů s odborníky či odpověďmi na dotazy v právní poradně, rozhodli jsme nabídnout našim čtenářům, jejich rodinám či známým kompletní servis v oblasti realit, ať už jde o zprostředkování prodeje, pronájmů či převodů nemovitostí, poradenství, odhady, právní služby či pojištění.

„Senioři bývají ohroženi rádoby výhodnými nabídkami, které vypadají na první pohled lákavě, ale v důsledku mohou připravit o střechu nad hlavou. Může jít o ručení domkem či bytem ve prospěch různých nebankovních finančních společností, nabídky spekulantů na uvolnění bytu nebo třeba tlak příbuzných na přepis vlastnictví rodinných nemovitostí bez smluvně zajištěného doživotního užívání nemovitosti. Tým zkušených odborníků, který jsme vytvořili, se na tato rizika bude speciálně zaměřovat,“ říká Ing. Petr Orálek ze společnosti i60 Publishers, která realitní služby na základě realitní koncese zastřešuje.

Veškeré právní servis, spojený s prodejem, koupí a převodem nemovitostí včetně advokátní úschovy bude zajišťovat advokátní kancelář Müller&Skalický, která s portálem i60 dlouhodobě spolupracuje.

„Bohužel se dost často setkáváme i v rámci poradny s případy, kdy lidé vyhledávají právní pomoc ve chvíli, kdy už je na řešení pozdě. Lidé uzavírají smlouvy o prodeji nemovitostí, kde jsou vady, které často znamenají ztrátu nemovitosti či velkou finanční újmu,“ vysvětluje JUDr. Simona Rašková z advokátní kanceláře Müller&Skalický.

Realitní služby budeme nabízet po celé České republice ve spolupráci s prověřenými odborníky v oblasti realit.

 

Důvěryhodnost, bezpečnost a dlouholetá právní praxe v oblasti realit je hlavní vizitkou nové divize i60 Reality. Více informací najdete zde.

 

NAŠE SLUŽBY:

  • Zprostředkování prodeje nemovitosti (rodinné domy, byty, chaty, chalupy, pozemky, zahrady, pole)
  • Právní servis – příprava smluvní dokumentace, návrhy na vklad, advokátní úschovna
  • Zajištění odhadce i pojištění nemovitostí
  • Finanční a právní konzultace
bydlení reality
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%