Paletka chutí pro ty nejmlsnější kočky
FOTO: VAfO - Brit

Paletka chutí pro ty nejmlsnější kočky

14. 8. 2020

Kočky jsou zvláštní, nepředvídatelní a nezávislí tvorové. Bytosti na stravu náročné a vybíravé, a přitom tak mazlivé. Nikdy nepoznáme, co mají za lubem.

Jak nalézt společný jazyk s těmito svébytnými tvory? Servírovat jim chutné kombinace lákavých dobrot. Zkrátka dát jim přístup k vybraným a zdravým lahůdkám. Vyjít vstříc nejen jejich chuťovým preferencím, ale také požadavkům týkajících se konzistence krmiva, může být těžký oříšek i pro znalého chovatele. Řešení nabízí nové kočičí konzervičky Brit Care Cat.

Rozmanitý kočičí jídelníček je základ. Jeho správný výběr je něco jako svatý grál všech chovatelů. Kočka svou potravu vybírá a hodnotí především podle její vůně a chutě a následně podle spokojeného bříška. Není také tajemstvím, že kočky milují jemnou konzistenci své potravy. Proto Brit připravil šest nových chuťově vybalancovaných delikátních receptur, které splňují veškeré kočičí požadavky.

Kočky preferují krmiva, která mají formu jemných paštik. Vedle toho pak vybírají krmiva se šťavnatými masovými kousky. Konzervičky Brit Care Cat jsou proto dostupné v obou těchto variantách. Šelmy si tak mohou pochutnat na lahodném krůtím paté se šunkou, hovězím paté s olivami a na paté z tuňáka s krevetkami. Kočičím milovníkům šťavnatých kousků masíčka jsou poté určeny filetky z kuřecích prsíček s rýží a filetky z tuňáka servírované buď samostatně, nebo v kombinaci s kuřecím a mlékem.

Vysoká chutnost a nejvyšší kvalita surovin

K chuťovému zážitku přičtěte hypoalergenní složení, díky kterému si masovou svačinku oblíbí i kočičí parťáci s citlivým zažíváním. K dostání je receptura pro sterilizované kočky a gurmánský zážitek je připraven i pro koťata. To vše podtrhuje nejvyšší kvalita surovin lokálního původu, maso určené pro lidskou spotřebu a vysoká stravitelnost nových receptur.

Masové konzervičky Brit Care Cat jsou vhodné jako doplňkové krmivo pro zvýšení rozmanitosti stravy. Pomáhají hydratovat organismus koček a pro svou vysokou chutnost se stanou oblíbenou dobrotou i pro extrémně vybíravé kočičky. Nová řada se zaměřuje na neodolatelné aroma, vynikající chuť, kvalitní ingredience a na vás je jen dopřát svým kočičím přátelům klid si vše vychutnat.

domácí mazlíčci kočka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%