První české certifikované tuhé Bio deodoranty bez SODY
FOTO: Saloos.cz

První české certifikované tuhé Bio deodoranty bez SODY

30. 8. 2020

Česká značka Saloos uvádí na trh jedinečné Bio deodoranty v nejvyšší bio kvalitě, které překvapí svou spolehlivostí a dlouhotrvající svěžestí.

Novinka vznikla na základě dlouholetých zkušeností s péčí o citlivou pokožku a nejnovějších trendů v přírodní kosmetice. Jedinečné složení na bázi aktivního magnézia CareMagTM D z Mrtvého moře představuje maximálně účinnou a zároveň šetrnou péči o podpaží. 

Nejjemnější deodorant, který nedráždí

Složení šetrné k pokožce i přírodě bez hliníku, alkoholu, konzervantů, umělé parfemace a barviv je ve skutečně kvalitní přírodní bio kosmetice samozřejmostí. Saloos posouvá tento standard ještě o úroveň výš a představuje 1. český certifikovaný bio deodorant bez sody. Soda, ač přírodě nevadí, může u citlivé pokožky vyvolávat nepříjemné svědění, podráždění či vyrážku. Vymazlená Saloos receptura naopak ještě umocňuje jemnost složení extra zvláčňujícím bio kakaovým máslem a bio kokosovým olejem pro dokonalý pocit hebkého podpaží. 

Výjimečná inovativní receptura

Účinnou, dlouhotrvající ochranu podpaží zajišťuje patentovaná superabsorpční složka CareMagTM D z Mrtvého moře, která snižuje množství nežádoucích bakterií zodpovědných za nepříjemný zápach z pocení. Společně s vysušující složkou arrowroot a kukuřičným škrobem pohlcuje přebytečnou vlhkost a udržuje podpaží suché. Neucpává potní žlázy a umožňuje zdravé pocení, při kterém se tělo přirozeně ochlazuje a zbavuje nežádoucích látek. Výsledkem je sametově jemný deodorant, který nelepí a můžete se na něj kdykoliv spolehnout.

Vůně, které si zamilujete

Aktivní složení skvěle doplňují 100% přírodní esenciální oleje mistrně kombinující svěží, šťavnaté i něžné růžové tóny, které dohromady tvoří nádherné, originální vůně. Nechte se okouzlit optimistickou kombinací Grep Mint, uklidňující svěží bylinnou Levandulí nebo povzbuzující Litseou cubebou. Stačí nanést, rozetřít a užívat si svěžest, která trvá opravdu dlouho.

Bio deodoranty Saloos jsou s láskou ručně vyrobeny v České republice a certifikovány nejvyšší možnou českou certifikací pro bio kvalitu – CPK Bio.

Více o produktech na www.saloos.cz.

kosmetika
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%