Tenisová tipovačka o digitální krokoměry právě začíná
FOTO: wtafinals.com

Tenisová tipovačka o digitální krokoměry právě začíná

30. 8. 2020

Po několika měsících si budou moci čtenáři portálu i60 opět vyzkoušet sportovní tipovačku. Tentokrát se budou tipovat výsledky tenisových klání na US Open. Tři soutěžící s největším počtem bodů získají digitální krokoměry.

Grandslamový turnaj US Open bude mít letos poněkud zvláštní příchuť. Kvůli pandemii koronaviru se jej nezúčastní celá řada tenisových hvězd. Z můžů nepřijedou do New Yorku například Rafael Nadal či Roger Federer, v ženském turnaji budou chybět světová jednička Ashleigh Bartyová, obhájkyně titulu Bianca Andreescuová, ale také nejlepší deblistka světa, Češka Barbora Strýcová.

Jedničkou  US Open v ženské části turnaje bude česká hráčka Karolína Plíšková, která na největším tenisovém stadionu světa Arthura Ashe rozehraje svou první hru v pondělí od 18.00 hodin s Ukrajinkou Anhelinou Kalininovou. O svůj 24.grandslamový titul bude na newyorských kurtech usilovat bývalá světová jednička Serena Williamsová. Bude to ona, kdo pozvedne pohár pro vítězku US Open? Anebo to bude některá z českých tenistek? Tipněte si!

Pravidla tenisové tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Kvitová nad Plíškovou? (ANO 1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud Ne, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce digitální krokoměry. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Soutěžit můžete hned na tomto místě.

Přejeme všem čtenářům hodně správných tipů a českých tenistkám hodně úspěchů!

Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.