Fotoreportáž: Smutek
Foto autorka

Fotoreportáž: Smutek

31. 8. 2020

Tuto fotoreportáž jsem tak nazvala proto, že když jsem uviděla, co s přírodou dělá nedostatek vláhy, smutno mi opravdu bylo. V pátek odpoledne jsme si, jako už tolikrát, udělali procházku s pejsky na Střížák. Už když jsme vystoupili z auta, bylo tam takové divné klima. Nepohnul se ani lístek, vzduch byl těžký a dusný, a co bylo zvláštní, bylo tam absolutní ticho. Prostě nic. Byl to takový ten klid před bouří. Je pravda, že se od Teplic dost zatahovalo, ale my jsme pokračovali k rybníku. A tam jsem ten smutek pocítila. Za celou dobu, co tam jezdíme, nebyl rybník tak vyschlý, jako letos. Vypadalo to, jako by tu vodu někdo odsál.

Nepotkali jsme ani žádné lidi, jen slečnu s pejskem. Byl moc hezký, tak jsem si ho, s jejím dovolením, vyfotila. Radost mi udělaly rostliny. Spoustu let jsem neviděla trnky, tady jich bylo opravdu hodně. A kdybych sbírala šípky, jako v dětství s babičkou, šla bych na ně na kopec.Těším se, až dozrají, bude tu krásně červeno.

Samozřejmě, že jsem fotila, ale ono bylo zvláštní i světlo. Přesto vám nabízím procházku, podívejte se, co příroda umí. Přeji příjemné babí léto.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%