Výhledy na české řeky Lužnici, Otavu, Sázavu a Berounku
FOTO: repro z knihy Vyhlídky nad přítoky Vltavy

Výhledy na české řeky Lužnici, Otavu, Sázavu a Berounku

17. 9. 2020

Každého turistu potěší, když se ocitne na místě, odkud je krásný výhled do okolní krajiny. Ten bývá často ještě silnější, protéká-li údolím pod vámi řeka. Právě výhledy na přítoky Vltavy se staly inspirací pro knihu Ivana Klicha. 

Nakladatelství Grada vydalo před dvěma lety Ivanu Klichovi knížku Vltavské vyhlídky, v níž autor čtenářům představuje pozoruhodná místa, ze kterých je možné sledovat tok druhé nejdelší české řeky. Na tuto knihu nyní Ivan Klich navazuje publikací "Vyhlídky nad přítoky Vltavy".

Knížka obsahuje celkem 52 pohledů na čtyři české řeky - Lužnici, Otavu, Sázavu a Berounku, přičemž u každé vyhlídky čtenář dostane návod, jakou cestou se k ní vydat, jak dlouho mu výlet bude trvat, ale také, jaké další zajímavosti lze v okolí zhlédnout a navštívit. Je to tedy ideální "turistická kuchařka" pro ty, kteří se rádi toulají českou krajinou, milují výhledy z výšky a rádi fotí kontrasty vodní hladiny a okolní přírody.

A ti čtenáři, kteří se na některou z vyhlídek nedostanou - třeba ze zdravotních důvodů - mají možnost si krásné výhledy vychutnat díky pestré směsici fotografií, které kniha Ivana Klicha obsahuje.

Knihu si můžete prolistovat zde.

knihy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.