Rakev na Václavském náměstí v Praze šokuje a budí pohoršení
FOTO: Roman Procházka

Rakev na Václavském náměstí v Praze šokuje a budí pohoršení

10. 10. 2020

Na ulici či náměstí ve městech lze najít hodně zajímavých objektů. Ale to, co lze najít na Václavském náměstí v dnešní době, je doopravdy šokující zážitek.

Na chodníku je vystavena černá rakev, smuteční dekorace. Rakev je pokryta nápisy. Při pohledu na černou rakev si každý z nás okamžitě vybaví chvíle posledního rozloučení s někým, koho jsme znali, či z rodiny… a není to zrovna dobrý pocit. Ovšem umístit rakev do centra pěší zóny v centru Prahy, polepit ji textem, který je skrytou reklamou na masáže, je snad možný jen v Praze. Ano, možná lze říci, že je to zoufalé volání pro záchranu podniku, ohledně koronavirové situace, ale upřímně… Kdo do takového podniku chodí, když za hodinu masáže dáte 1500-1700 Kč? Je to pro normální pracující české obyvatele? Nebo pro zahraniční turisty, kteří přestali do Prahy jezdit?

Použít rakev, vystavit ji na chodník, použít smuteční dekoraci, a dát skrytou reklamu na masáže, to lze jen v ČR. Nebylo by lepší dát velkou informační tabuli s výraznou cenou za masáže, než vystavení rakve uprostřed Václavského náměstí? To už rovnou mohli tu rakev nechat otevřenou, dát tam nějakého zesnulého a napsat, že pokud lidi nebudou chodit na masáže, tak maséři zemřou hlady… Jen se divím, že vedení města Prahy toto dovolilo, či dělá, že nic neví…

To už můžeme na Václavském náměstí při chodníku vystavovat i mrtvoly v rakvích, a u nich letáky na možnost si koupit lepší oblečení než jsou oděvy zesnulých.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%