Můj říjen s deštníkem - fotoreportáž
FOTO: autorka

Můj říjen s deštníkem - fotoreportáž

1. 11. 2020

Letošní říjen u nás se dá charakterizovat jedině slovy písničky Waldemara Matušky - Mrholí (Mrholí).Mrholí nebo rovnou prší a deštník je v pohotovosti prakticky den co den.

Na druhou stranu mám radost, že jsem nevynaložila zbytečně několik euříček při poslední návštěvě německého obchodu, když jsem na stojanu uviděla červený deštník a musela ho v tu ránu mít. Pohled přes jeho optimistické barvičky mi zpříjemňuje toulky v jinak setrvale nevlídném počasí. Napadá mě, že počasí se snad spřáhlo s covidem, protože si nějak nedokážu vzpomenout, kdy se naposledy stalo, že za celý říjnový měsíc bylo pod Řípem slunečno jen jeden a půl dne.

Zachovat si veselou mysl v této podivné době, kterou žijeme, je dost náročné. Pomáhá mi každodenní virtuální styk s rodinou, ale samozřejmě také nahlížení na íčko a kontrola toho, co kdo zrovna dělá, a sdílení všech možných radostí i bolístek. Nic mi nezabrání v tom, abych jako obvykle po obědě popadla foťák a šla se projít. Několik krátkých výletů autem je příjemným bonusem.

Pojďte se se mnou podívat na takový pel-mel z mých říjnových toulek.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.