Noční přiznání, které svou brutální existencí změnilo nadcházející vánoční chvíle
Ilustrační foto: pinterest.com

Noční přiznání, které svou brutální existencí změnilo nadcházející vánoční chvíle

20. 12. 2020

V životě člověk může zažít věci, které hraničí s oblastí nadpřirozena. Například to, že osud a záhadné síly mohou svou podstatou nadpřirozena a drsné reálné skutečnosti změní nenávratně vše, o co člověk usiluje.

Tato vážná situace nastala v podvečer všedního dne 17.12.2020 v Praze, hlavním městě ČR jednomu muži, který své partnerce nabídl možnost donášky teplé kávy. Partnerka, která sledovala televizní noviny, kde se dozvídala nové informace o změnách v oblasti pohybu osob a prodejních místech ohledně koronaviru, v kterých se nikdo nevyzná, co vlastně od kdy do kdy platí, souhlasila. Netušila však, co bude následovat.

Po vychutnání lahodného doušku kávy se partner osobně nabídl, že odnese použitý nádobí, což činilo jeden prázdný talíř a hrnek od kávy, jakož i další talíř a hrnek od čaje, který partner využil, zneužil a použil.

Na dotaz, zda bude tak šikovný a odnese vše do kuchyně, partnerka byla ubezpečena, že se nemá čeho obávat, neboť transportní cestou z obývacího pokoje do kuchyně nenastane žádná mimořádná situace, která by poškodila jakkoliv použité nádobí.

Toto vše by bylo naprosto v pořádku, kdyby nenastala nenadálá situace na chodbě, a to rozsvícení vypínače osvětlení kuchyně. Při použití vypínače došlo k náhodnému naklonění talíře a ztráty stability použitého hrníčku od kávy, který dostala partnerka od své kamarádky k narozeninám. Díky zemské přitažlivosti se hrníček dal do pohybu za doprovodu neslušného slovního dodatku partnera, kdy následoval volná pád na dlažbu podlahy.

Za příspěvku akustického zvuku, jenž přilákal ostatní členy rodiny, se hrníček radostí rozběhl na všechny strany v podobě úlomků porcelánu. Tato situace byla uzavřena slovním dodatkem partnerky, která opustila místo u televizního přijímače, aby zjistila důvod brutální noční rány z chodby. Pohledem zjistila příčinu zvuku, odhadla situaci a tiše slovně upřesnila vzniklou situaci. “To si děláš pr..l. Neříkala jsem ti, že to rozbiješ? Néeee, já jsem šikovný. Prdlajs šikovný. Mrzí mě to. Byl to šálek od kamarádky…“, a v očích smrt, partnerka bez dalšího slova odešla do obýváku. Následné chvíle večera byl provázán tichem, s nulovou komunikací a bylo s ovzduší cítit, že ztráta hrnečku je bolestná.

Následný den se uskutečnila celodenní nákupní výprava partnera po obchodních centrech, prodejnách keramiky, suvenýrů a podobných obchodů, kde by se hrneček na kávu se stejným potiskem dal koupit, a obdarovat ho zpětně jako vánoční překvapení.

Překvapení to bylo, ale předvánoční. Nikde takový hrnek nebyl nabízen. Prý už se snad i nedělá. Se smutkem v podvečer byla vybrána poslední nadějná cesta, kde by se hrníček dal sehnat a to použitím internetu. Po dvacetiminutovém lidově řečeno šmejdění se stal zázrak. Firma, která sídlí v Plzni, prodává dárkové výrobky a měla naprosto stejné hrníčky v nabídce. Ale jen už pouze dva kusy.

Ihned byl výrobek zamluven, zakoupen a zaplacen. Po telefonické domluvě byl termín doručení do zásilkovny v místě bydliště objednavatele potvrzen. Ozvala se rána, až se zem zachvěla. To ze srdce padla obava, že se hrníček jako vánoční překvapení neuskuteční.

Celý večer proběhl v pohodě, a v dobré náladě. Z důsledku stresu, poznání s toho jak partnerku rozbití hrníčku mrzí, i s nervového vypětí, zda se hrníček sežene, došlo k únavě nejen mozku, ale i celého těla, a šlo se spát. Tu noc asi nastalo vesmírné dění plné přesunu i energie, změně magnetických sil, vstupu nadpřirozena i zásahu mimozemské civilizace.

A výsledek?

Po vyspání u snídaně se najednou partnerka s úsměvem zahleděla na partnera a tiše řekla: „Ty něco čekáš z Plzně?“, a zábavně sledovala, jak partner při kousání bábovky ztuhl a vyvalil oči. „Já?“

„No, ve spánku jsi se pořád mlel, pořád se chytal za mou ruku, a když jsem se ptala, co to pořád mumláš ze spaní, tak jsi řekl, že to mají v Plzni. Zeptala jsme se a jako co, a ty jsi řekl hrnek. Prý měli dva poslední…“ Partner málem u stolu omdlel. Bylo po vánočním překvapení u stromečku.

„Jé, já zas budu mít svůj hrneček.“ radovala se partnerka, a partner dostal přes stůl pusu, až se polil nedopitým čajem.

Normální žena by asi v této situaci optala, hmm Plzeň.. tam jsem taky byla, a spala dál. Ale tato žena byla a je zvědavá od malička jak ne 100 čertů, ale milion čertů, Takže pokládala tiché noční otázečky, a partner v opojném opojení spánku kde se mu zdálo jak je šikovný a vše zvládl a vydařilo se.. na vše slušně odpovídal.

A je po vánočním překvapení…No stalo se vám něco takového podobného?

P.S.: To se doopravdy stalo. Partner slyší na jméno Roman, a partnerka na jméno Helenka… Jen se modlím, aby to kurýrní služba stihla včas a nerozbila ho cestou.

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.