Tenisová tipovačka: Australian Open
FOTO: wtafinals.com

Tenisová tipovačka: Australian Open

6. 2. 2021

Nejlepší tenistky a tenisté se sjeli do Melbourne na první letošní grandslam - Australian Open. Kdo z hráčů po roce, kdy se kvůli koronaviru téměř nehrálo, najde optimální formu? A jak na tom budou čeští tenisté? Tipněte si. Startuje naše tenisová tipovačka.

Svou formu před Australian Open testovali tenisté na menších turnajích v Melbourne. Českým hráčkám a hráčům se ale test před grandslamem příliš nepovedl. Nejvýše nasazená Češka Karolína Plíšková vypadla hned v prvním zápase, Petra Kvitová zvládla zápasy dva. Nejdál se dostala v přípravném turnaji Markéta Vondroušová, ovšem v semifinále dostala výprask od Španělky Muguruzaové 6:1 a 6:0.

Kromě této trojice tenistek budou Českou republiku v Melbourne ještě reprezentovat Strýcová, Siniaková, Kristýna Plíšková, Krejčíková, Muchová, Bouzková a v mužském pavouku Veselý a Macháč.

Jak to všechno dopadne? Na vítěze, ale i na jednotlivé zápasy si můžete tipnout v naší tenisové tipovačce, která právě začíná. Tři soutěžící, kteří získají nejvíce bodů, obdrží pěkné knižní ceny.

Pravidla tenisové tipovačky:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Kvitová nad Plíškovou? (ANO 1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud Ne, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce knižní ceny. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Soutěžit můžete hned na tomto místě.

 

Tipovačka
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.