Tohle ti uháčkovala tvoje babička. Líbí?
Ilustrační foto: Pexels

Tohle ti uháčkovala tvoje babička. Líbí?

14. 3. 2021

Doba, kdy většina babiček vyplňovala volný čas ručními pracemi, je sice pryč, nicméně zručnost a dobré nápady zůstávají ve všech generacích. A právě v této době je čím dál více mladých lidí okouzleno tradiční, klasickou ruční prací. Takže takový svetřík od babičky je dnes žádaná věc.

Kdo umí vládnout háčkem, má obrovské možnosti. Háčkovaní je ideální metoda, jak jednoduše a poměrně rychle vyrobit nějaký kabátek či svetřík. A úplně nejlepší je pustit se do modelu pro malé dítě, protože to jde značně rychle. Takže je to vlastně vhodná zkouška schopností pro dámy, které háček léta nedržely v ruce. A navíc je háčkování jednodušší metoda než pletení.

Zkrátka, háčkovat zvládne i člověk ne zcela zručný a trpělivý. Když je výsledkem netradiční, odvážný, pestrý kabátek, je zaručeno, že obdarovaný zajásá. Samozřejmě za předpokladu, že nejde o puberťáka, který nosí zásadně černé oblečení. Ovšem, když jde o malou slečnu, vsaďme se, že se takový pestrobarevný kabátek od babičky setká s úspěchem.

Takže, pokud se někdo nudí a má ve svém okolí či rodině nějakou holčičku, které by slušelo být celá oháčkovaná, proč to nezkusit?

hobby móda vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.