Všední odpoledne
Foto autorka

Všední odpoledne

26. 3. 2021

Ano, opravdu je obyčejné středeční odpoledne a já se potřebuji po únavné poradě v práci trochu rozptýlit. Počasí je tomu nakloněno, svítí slunce, je sice takový ten šedý opar, ale to mi nevadí. Foťák jede s námi a vyrážíme směr kopec. Stejný nápad měla spousta dalších obyvatel našeho města, ale už jsem kdesi psala, že kopec je velký, tak o sebe určitě nebudeme zakopávat. Podařilo se mi vyfotit i pár chlupáčů, kteří se radostně proháněli po louce.

Vlastně mě navnadila Soňa se svým jarním příspěvkem, ale na kopci se nevyskytovaly ani žádné luční květy, po zpěvu ptáků ani slechu, po samotných ptácích ani vidu.  Nejsem ranní ptáče, takže si můžu o fauně nechat jen zdát. Vlastně zvířata bych i dala, ale vzhledem k tomu, že se jedná o divoká prasata a srnky u nás na sídlišti a není radno kance dráždit, tak ostrouhám i tady. Ale zase až tak moc mi to nevadí.

Zvu vás tedy na obyčejnou procházku přírodou, která se teprve probouzí. Věřím ale tomu, že pokud nepřijdou ještě nějaké tuhé mrazy, tak se budeme těšit ze zelené trávy, jarního kvítí, pupenů a listů na stromech, zkrátka ze všeho co k jaru patří. Přeji všem krásné jaro a hlavně možnost si to vše jaksepatří vychutnat bez jakýchkoli zákazů.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%