Chtěli byste bydlet v Praze? 3 tipy na byty, jež stojí za to
FOTO: Homeland.cz

Chtěli byste bydlet v Praze? 3 tipy na byty, jež stojí za to

24. 3. 2021

Přemýšlíte nad tím, že byste se přestěhovali do Prahy? Proč ne? Vždyť bydlení v hlavním městě je po všech stránkách maximálně pohodlné a skýtá spousty možností.

Jednak tady snáze seženete práci a jednak se lze spolehnout i na maximální kulturní vyžití. Zároveň si můžete být jistí spoustou sociálních a jiných služeb. Bytů je v Praze k dispozici stále dostatek, my se na některé zaměříme mnohem podrobněji v následujících řádcích.

Zajímavý triplex 5+kk v Praze 5

Naším prvním tipem je triplex v Praze 5 nacházející se konkrétně v lokalitě Jinonice – Na Hutmance. Jedná se o bydlení v krásné vilové čtvrti přímo u lesoparku Košíře-Motol. Dispozice 5+kk jednoznačně slibuje maximální vzdušnost a prostor. Užívat si pohodlí v této lokalitě budete moci i na zahradě s parkovacím stáním. Rozloha tohoto prostoru činí vcelku solidních 42 m2. Samozřejmostí jsou také dvě prostorné terasy. Jedna je situována v přízemí a druhá naopak ve třetím podlaží. En-suite koupelna, samostatná koupelna, pracovna, herna pro děti představují jen malý výčet prostoru pro život. Hodně poutavé jsou ale také třeba byty na prodej v Berouně.  

Byt 1+kk v Praze 2

Pokud sháníte pouze bydlení pro jednu či dvě osoby, vystačíte si s bytem 1+kk na Novém Městě v ulici Legerova. Jedná se o vkusně a moderně zrekonstruovaný byt, jež je součástí rezidenčního objektu. Jeho užitná plocha činí 27 m2 a můžete se tady spolehnout na dostatek klidu a komfortu i přesto, že se nemovitost nachází na vcelku rušné ulici.

Byt 2+kk v Praze 3

Hodně zajímavou lokalitu Žižkov – Cimburkova. K dispozici je tady aktuálně mezonetový byt 2+kk nacházející se v 6., resp. 7. podlaží rekonstruovaného bytového domu s výtahem. Vyznačuje se rozlohou 61 m2 a užívat si tady budete moci vlastní terasy a vybavení ve vysokém standardu. Vybrat si nejen v této čtvrti lze i spousty dalších bytů. Podívejte se ostatně sami do nabídky na Homeland.cz.

bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%