Koloidní stříbro - kdy vám může pomoci?
FOTO: Ingimage

Koloidní stříbro - kdy vám může pomoci?

22. 4. 2021

Hledáte vhodný produkt do každé rodiny? Produkt, který můžete požít na nejrůznější neduhy? Například pro ošetření jakkoliv namáhané pokožky, který při aplikaci nepálí a neštípe, působí proti virům a bakteriím a využívá se i k urychlení hojení.

Produkt, který vám pomůže v boji proti akné či jinými problémy s citlivou pokožkou. Který můžete použít jako ústní vodu (často využívaný při zánětu dásní). A je účinný také při mykotických obtížích?

Ve všech těchto případech Vám může účinně pomoci Koloidní stříbro. A o co tedy vlastně jde? Jedná se o roztok, který obsahuje nanočástice stříbra o čistotě 99,99 %, rozptýlené v absolutně čisté vodě. Tyto částice, díky své velikosti, která se pohybuje v rozmezí 5 až 10 nanometrů (1 nm = 1miliardtina metru), mají schopnost pronikat do nitra virů a bakterií (které mají velikost až 150 nm), kde rozkládají jejich enzymy a tímto způsobem je likvidují. Díky tomu je také prakticky vyloučena rezistence vůči Koloidnímu stříbru, tak jak ji známe například u klasických léčiv.

Pojďme si tedy ještě jednou shrnout využití tohoto přípravku – ničí houby, plísně, choroboplodné viry a bakterie a ostatní parazity. Roztok je netoxický, nedráždí sliznici a nezpůsobuje žádný typ závislosti.

S výrobkem máme osobní zkušenost. Veškeré produkty, které vám nabízíme se snažíme prověřit osobně, abychom si vyzkoušeli jejich účinnost. A výsledek naší zkušenosti? Koloidní stříbro je opravdu velice všestranný pomocník do domácnosti. Osvědčil se při boji s akné. Už po týdnu používání se pleť viditelně zlepšila. Pomáhá při likvidaci nejrůznějších zánětlivých ložisek. Pokud máte problém s nadměrným pocením, Koloidní stříbro je produkt, který vám dokáže pomoci i v tomto případě – je to tedy skvělá náhrada namísto používání různých deodorantu, či antiperspirantů.

Přesvědčte se sami a vyzkoušejte Koloidní stříbro! Členové BeneFit Klubu mohou využít slevu 15 %.
Pokud chcete více informací o produktu, klikněte ZDE.

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.