Co ta lípa komu udělala? Aneb měla jsem kliku
Foto: autorka

Co ta lípa komu udělala? Aneb měla jsem kliku

19. 5. 2021

Ano, titulek mého dnešního článku je vyloženě na místě. Ale proč vlastně píšu.

Nedávno jsem si chtěla dojít už po ránu do stánku s novinami pro svůj oblíbený časopis. Ale jakoby mi něco říkalo....jdi později. A vyplatilo se. Bylo to tušení nebo náhoda?

Vydala jsem se tam až později. A dobře jsem udělala, jak je vidět z fotografie. Nějaký šílenec vyjel s dodávkou až na chodník, málem tam přizabil cyklistu a stánek s novinami minul tak o 10 centimetrů. Já sice slyšela nějaké sirény ,ale protože je u nás na ulici dost veliký provoz, myslela jsem, že zase vezou nějakého pacienta do nemocnice. Když mi to pak majitelka stánku vyprávěla, nebylo mi dobře. Stánek stojí u zastávky MHD a většinou tam bývá dost lidí. Odnesla to lípa, kterou tam vysadili. A protože mám, stejně jako mnozí z vás, ráda stromy, je mi toho mladého stromku líto. Stejně tak, jako mi nejde to hlavy, proč pokáceli stromy za naším domem.

A taky jsem si říkala...ten můj anděl strážný má ale náročnou práci. A můžu říct, že jsem měla zbytek dne dost špatnou náladu. Když si představím, že bych se tam tomu šílenci dostala pod kola, tak nevím nevím.... Asi bych měla v nejlepším případě nohu či ruku v sádře. 

Přeju všem klidné májové dny a pohled na krásné a pokud možno živé stromy.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.