Travolta a Newton-Johnová
mají po 30 letech nový klip

Travolta a Newton-Johnová
mají po 30 letech nový klip

6. 12. 2012

John Travolta a Olivia Newton-Johnová, legendární pár ze slavné filmové muzikálové klasiky Pomáda, se po více než 30 letech znovu sešli, aby nazpívali a nahráli společný klip k písni I Think You Might Like It. Určený je na vánoční album, na němž plejáda hvězd vzdává hold Travoltovu synovi Jettovi, který tragicky zemřel roku 2009 během dovolené na Bahamách, když neštastně upadl v koupelně a smrtelně si poranil hlavu při záchvatu.

„Olivia a já jsme vždycky chtěli znovu pracovat společně, ale bylo třeba, aby to byl dobrý projekt, aby to nevyznělo nuceně,“ řekl Travolta. „Zpívám rád, ale nemám k tomu moc často příležitost,“ dodal herec, který pro projekt nazvaný This Christmas zlákal například Barbaru Streisandovou či Tonyho Bennetta. Výtěžek z prodeje alba půjde nadaci Jetta Travolty a nadaci pro boj proti rakovině, kterou zaštiťuje Olivia Newton-Johnová v Melbourne.

Americký herec a jeho australská partnerka ztvárnili hlavní postavy Dannyho a Sandy v muzikálu Pomáda z roku 1978, který se zapsal do paměti mimo jiné i jejich slavným duetem You're the one that I want, jenž si po celém světě koupily miliony posluchačů.

Hollywood muzikál
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.