Startuje fotbalová tipovačka. Vítězové si rozdělí powerbanku a magnetické držáky mobilu do auta
FOTO: UEFA.com

Startuje fotbalová tipovačka. Vítězové si rozdělí powerbanku a magnetické držáky mobilu do auta

10. 6. 2021

Fotbalový svátek se blíží. Už v pátek večer startuje Mistrovství Evropy. Po čtyři týdny budou fotbaloví fanoušci sledovat zápolení nejlepších evropských týmů. A my budeme u toho s naší Tipovačkou.

Poslední evropský fotbalový šampionát se konal v roce 2016, mistrovský titul získalo Portugalsko. Loni se musel turnaj zrušit kvůli pandemii koronaviru. A jak to bude vypadat letos? Šampionát bude rozhodně jiný, než ty předchozí. Výjimečně ho hostí jedenáct zemí a stadionů. O evropský trůn bojuje 24 týmů, o vítězi se rozhodne na legendárním stadionu v londýnském Wembley.  

Stejně jako u jiných sportů i na fotbalovém Euru budou platit přísná epidemiologická opatření. Kvůli nim také čeští reprezntanti nebudou ubytování v Glasgow, kde se odehrává jejich skupina D, ale na zápasy své skupiny budou cestovat vždy letadlem z Česka.

Prvním soupeřem českého týmu bude Skotsko, zápas je naplánován na pondělí 14. června od 15.hodin. Následovat bude zápas s Chorvatskem 18. června a posledním duelem Čechů v základní skupině D bude zápas s Anglií 22. června. Ze čtyřčlenné skupiny postoupí do další fáze turnaje dvě mužstva s nejvyšším počtem bodů.

Český tým rozhodně nepatří k favoritům turnaje, ale může se stát "černým koněm", tedy může překvapit. Podmínkou je ovšem výrazně zlepšená hra oproti přípravným zápasům reprezentace, kdy Česko prohrálo s Itálií 0:4 a pak porazilo po průměrném výkonu Albánii 3:1.

Jak to všechno dopadne? Tipněte si v naší Tipovačce!

Pravidla Tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, pravděpodobnost penalt apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství Evropy.

POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Češi tým Anglie? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj. Tedy pokud si myslíte, že vyhraje Česko, vepíšete číslo 1, pokud Anglie, vepíšete číslo 2. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tipy na fotbalové zápasy budeme v průběhu pro zpestření doplňovat i tipy na tenisové zápasy z londýnského Wimbledonu. Tentorkát tedy bude Tipovačka hodně náročná a její vítězové (tři soutěžící s nejvyšším počtem bodů) si zaslouží lákavé ceny, kterými budou - powerbanka (za 1. místo), magnetický džák mobilu do auta (za 2. a 3. místo) a knižní ceny (4. a 5. místo)

Přejeme všem soutěžícím co nejvíce správných tipů a milovníkům sportu hezké zážitky u sledování fotbalu i tenisu!

Tipovat můžete od této chvíle na tomto místě.

 

 

sport Tipovačka
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...