Video: Ranní rozcvička pro každý věk
Ranní protažení těla pro každý věk

Video: Ranní rozcvička pro každý věk

12. 6. 2021

 Pokud se po ránu cítíte celí ztuhlí a bez energie, zkuste pohodovou rozcvičku, kterou zvládnete za pouhých 12 minut s online studiem Gymbee.cz

Lektor Michal Večeřa pro vás připravil sérii snadných, ale efektivních cviků. Už po několika málo opakováních si ji zapamatujete a můžete pak cvičit kdykoliv a kdekoliv. Celá sekvence totiž probíhá ve stoje, není tedy zapotřebí žádná podložka ani jiné pomůcky a nevadí, když je venku zrovna mokro. 

"Cvičte ideálně nalačno a po cvičení se napijte vody a počkejte čtvrthodinku, než se pustíte do snídaně. Krásně se tak nastartuje váš metabolismus a dopřejete důležité prokrvení a hydrataci svým svalů, šlachám i kloubům," radí Michal. Do cvičení můžete také zapojit své děti nebo vnoučata, důkazem je malá Isa, která spolu s maminkou Lenkou všechny cviky hravě zvládla. 

Gymbee.cz je ryze český projekt, který založila Petra Navrátilová, protože chtěla vytvářet lekce se špičkovými trenéry dostupné úplně každému. Díky tomu se mohou věnovat fitness, józe, zdravotnímu cvičení, relaxacím a meditacím i lidé, pro které je těžké navštěvovat pohybová studia. Cena měsíčního členství v Gambee.cz není vyšší, že kolik stojí jedna lekce ve studiu.  

 

 

cvičení zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.