Češi chtějí překvapení,
vánoční dárky nehledají

Češi chtějí překvapení,
vánoční dárky nehledají

17. 12. 2013

Češi vánoční dárky před Štědrým dnem nejčastěji ukrývají ve skříni. Sami po nich však doma nepátrají, protože se chtějí nechat překvapit. Jenom 13 procent lidí slídí po tom, kde jsou dárky schované. Vyplývá to z průzkumu mezi uživateli internetového portálu Aukro.cz.

Většina Čechů, 87 procent, se raději nechá pod stromečkem překvapit a před Vánoci nehledá, kde pro ně mají blízcí dárky schované. Ženy jsou zvědavější než muži. Ukryté dárky jich hledá 14 procent, mužů pátrá po dárcích pouze desetina. O dětech se průzkum raději nezmiňuje.

Místa, kam lidé dárky schovávají, se liší podle toho, zda je ukrývá muž nebo žena. Nejčastěji schováváme dárky do skříně nebo pod postel. "Muži své dárky ukrývají třeba do garáže, do auta nebo do pracovny. Co se týče žen, ty své dárky často nechávají v práci nebo požádají sousedy a dárky schovají u nich," uvedla k výsledkům průzkumu mluvčí Aukra Michaela Papežová.

Co by letos Češi ani pod stromečkem ani ve skříních najít určitě nechtěli, jsou adrenalinové dárky. "V letošním roce jsou dárky z této kategorie nejméně oblíbené, pod stromečkem by je rozhodně nechtělo najít 55 procent Čechů," dodala Papežová.

Muži si pod stromečkem nepřejí najít ani šperky, předplatné nebo wellness pobyty. Ženám zase neudělá radost například herní konzole.

vánoční dárky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.