Ohlédnutí za setkáním v Řevnicích
Foto: autorka

Ohlédnutí za setkáním v Řevnicích

26. 9. 2021

Naše první kontaky s íčkem začaly v září před čtyřmi lety, kdy jsme se zúčastnili také nezapomenutelné akce EKOLO 2017. Potom přišla prohlídka Pražského Hradu, procházka kouzelným Prokopským údolím, nějaké módní přehlídky a vernisáž fotografií v Jeseníku. První větší setkání proběhlo až teď v září v Řevnicích na řece Berounce. 

Rádi jsme se objali se starými známými a poznali další nové kamarády. Atmosféra po celou dobu pobytu byla senzační. Co jsme se nasmáli, co jsme zmlsali zákusků v cukrárnách, na které jsme po cestách naráželi, co dobrého jídla jsme zkonzumovali při našich večerních posezeních, co výborných moků jsme ochutnali. Kdybychom měli zhodnotit kvalitu piv středočeských pivovarů, tak u nás jednohlasně vyhrálo to z Řevnic. 

Program na všechny dny pobytu byl perfektně připraven, vše do sebe zapadalo jako hodinky. Odvozy a přívozy byly do detailů sladěny. Chlapci z íčka se o nás starali jako o vlastní. Těžký vědomostní kvíz z historie i60 měl zasloužené vítězky. Třešničkou na dortu byla geologická procházka s panem Štěpánem Rakem, kdy jsme si mohli sami zakutat do zemské kůry zapůjčenými kladívky. Vykopávky mě tak chytily, že teď doma na zahrádce mě Mirek musí držet, abych nezačala překopávat záhonky ještě s nesklizenou zeleninou. Návštěva hradu Karlštejn byla takovým vyvrcholením vydařeného setkání. 

Přikládáme pár fotografií a posíláme vzkaz - jsme rádi, že Vás máme. 

 

Mirek a Majka Měchurovi

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...