První podzimní odpoledne
Úvodní foto: Velké Žernoseky, autorka

První podzimní odpoledne

28. 9. 2021

Ve čtvrtek 23. září bylo krásně už od rána. S Jendou jsme se proto rozhodli pro krátký výlet. Vyjeli jsme do Mariny Labe, kde jsme už dlouho nebyli. Vychutnávali jsme si posezení na podzimním sluníčku. S krásným výhledem na přístav, jezero a hory za ním. K tomu pro Jendu káva a pro mě dvojka bílého vína. Sympatická servírka nás ochotně vyfotila.

Marina Labe je rekreační objekt na břehu malebného Píšťanského jezera. Nabízí nejen možnost příjemného posezení v restauraci, ale i ubytování. V jeden moment se Jendovi zdálo, že vidí známého člověka. Také jsem ho zahlédla. Nemýlili jsme se. Doma jsem zjistila, že novou oficiální tváří Mariny Labe se stal Richard Genzer.

Asi po hodině jsme pokračovali do Velkých Žernosek. Podle Labe jsme došli k přístavišti, odkud jezdí přes Žernosecké jezero loďka do Malých Žernosek. Potěšilo nás, že právě přistála a hned se vydala na cestu - mohli jsme si ji vyfotit. Na jiné fotce uvidíte, že Jenda se tam také na chvíli vrátil do dětských let. Odpoledne jsme si krásně užili. Nyní vám z něj nabízíme několik fotek.

 

Foto: Věra Ježková a Jan Zelenka

1 – 8: Marina Labe

9 – 18: Velké Žernoseky

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...