Thomas Anders z Modern Talking vystoupí v Praze. O vstupenky na koncert si můžete zasoutěžit!
Thomas Anders vystoupí na koncertě v Praze

Thomas Anders z Modern Talking vystoupí v Praze. O vstupenky na koncert si můžete zasoutěžit!

9. 10. 2021

Dne 15. října 2021 se v Praze ve Fóru Karlín uskuteční koncert Thomase Anderse, jedné z hvězd hudebního uskupení Modern Talking. Návštěvníci uslyší největší hity disco legendy osmdesátých let, jako jsou You Are My Heart, You Are My Soul, Cheri Cheri Lady nebo Brother Luie.

Modern Talking zahájili svou hudební kariéru v roce 1984 ve složení Dieter Günther Bohlen (zpěvák, skladatel a textař a Thomas Anders vl. Jménem Bernd Weidunk (zpěvák). Jejich prvním velkým hitem byla skladba You Are My Heart, You Are My Soul, za kterou brzy získali mnoho zlatých a platinových desek.

Po prvních úspěších se však objevily i první rozpory. V roce 1987 se skupina rozpadla. Thomas Anders i Dieter Bohlen se věnovali svým sólovým projektům.

V letech 1998 až 2003 se dali opět dohromady, natočili znovu staré hity, přidali řadu nových písniček a vydali několik alb. Poslední nese příznačný název The Final Album s podtitulem The Ultimate Best Of. Jde o kompilaci jejich předchozích největších hitů.

Od roku 2003 se opět věnují pouze svým sólovým kariérám.  Dieter Bohlen je porotcem německé soutěže  Německo hledá superstar a píše knihy o sobě.

Thomas Anders dál vydává sólová alba a koncertuje sám. V roce 2016 vydal nové album s názvem History. Stěžejním repertoárem jeho koncertů jsou však písně, které vznikly v 80. letech. Právě na ně se mohou diváci těšit 15. října 2021 v pražském Fóru Karlín.

 

Vstupenky na koncert můžete získat zdarma v naší produktové soutěži. Vylosovaným soutěžícím pošleme dvakrát dvě vstunenky. Soutěžit můžete na tomto místě.

koncert kultura
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%