Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, Mynáři
Ilustrační foto: Pixabay

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, Mynáři

19. 10. 2021

Není teď v Česku arogantnějšího člověka, než je vedoucí prezidentské kanceláře Vratislav Mynář. Zpupné chování úředníka Pražského hradu má dosah daleko za jeho hradby, je ostudou pro celou Českou republiku.

Trestně stíhaný vedoucí prezidentské kanceláře Mynář si jaksi neuvědomuje, že je ve své funkci díky téměř třem milionům hlasů (přesně 2 853 390), které v poslední prezidentské volbě Miloš Zeman získal. Minimálně tyto necelé tři miliony lidí zajímá, zda jimi zvolený prezident bude schopen dále vykonávat nejvyšší ústavní funkci, anebo bude muset - kvůli nemoci - abdikovat anebo do svého vyléčení část svých pravomocí nechat převést na další ústavní činitele.

Od Mynáře jsme se pravdu o stavu pana prezidenta opět nedozvěděli ani na rychlo svolané tiskovce. Naopak, bezostyšně před celým národem označil žádost předsedy Senátu zjistit způsobilost Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad za vrchol pokrytectví a snahu o zviditelnění se.

O pár desítek minut se pak dozvídáme, že vedení Ústřední vojenské nemocnice potvrdilo, že současný zdravotní stav Miloše Zemana nedovoluje vykonávat žádné pracovní povinnosti a vzhledem k charakteru základního onemocnění je možnost návratu k výkonu povinností v následujících týdnech málo pravděpodobná. Černé na bílém v dopise od šéfa vojenské nemocnice a Zemanova přítele. Obsah sdělení ÚVN asi ani nikoho nepřekvapil. Že je prezident vážně nemocen, se ví dlouho. Co ale asi nejvíce překvapilo samotného Mynáře byla informace o tom, že ÚVN zprávu o stavu prezidenta a jeho vyhlídkách k výkonu prezidenstkého úřadu sdělila samotnému kancléři již 13. října! A pan kancléř se celému národu, včetně voličů Miloše Zemana, klidně dál vysmíval!

Nešťastná třináctka pane Mynáři. Vaše řádění na Hradě je u konce. Utíkejte, dokud je čas, vraťte se do penzionu, který jste postavil za peníze EU a čekejte. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

 

 

 

Hodnocení:
(4.7 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...