Můj kamarád Honza
Ilustrační foto: Ingimage

Můj kamarád Honza

24. 11. 2021

Na důchodce rozhodně nevypadá. Hádají mu o 10 let méně. Ne já, ale ženy a ty na to jsou kvalifikované. Je fešák a ženám se líbí. V manželství zvládl 2 kola. Já si sice myslím, že jeden pokus stačí, aby se člověk chyb vyvaroval. Jemu ale dávám pokusy dva. Podle mě by s tou první byl dodnes. 

Láska je láska, jak zpívá Lucie Bílá, zvláště když manželka s milencem otěhotní. Delší dobu to táhl sám. Známí mu dohodili mladou dívku o 17 let mladší. Velký věkový rozdíl nebyl překážkou. Z prvního manželství má 2 dcery a z druhého dospělého syna. Jen mě zaráží, proč se s dětmi nestýká a vnoučata ještě nespatřil. Já bych ženu mohl zapudit, ale své děti ne, ty mě potřebují a mám je rád. On o tom nechce mluvit a já to téma nebudu otvírat. Čas plynul a jeho druhá žena se začala měnit k horšímu. Nejen fyzicky, ale také svým přístupem ke společnému životu. Byl to on, který táhl tu káru a domácnost také spočívala na jeho bedrech. Pomaloučku ho jako žena přestala přitahovat.

Ve svých vztazích je celý život férový, tak nechtěl podvádět. Rozhodl se, že podá návrh na rozvod a najde si ženu, která mu bude pasovat. Samozřejmě i on jí. Je zdravý a denně chodí na procházky, po horách, kolem řeky, loukami i lesy. Také na kole brázdí okolní krajinu. V posilovně napíná své ochablé svaly. Je zdravý a na rozdíl od většiny mužů umí prát, žehlit, luxovat i vařit. Pracoval v hutích, takže má důchod, který je vyšší než mají mnozí plat.  Ruce má šikovné, jako mladý postavil dům, který prodal rodičům letošní slavice Ewy Farné. Říká mi: „Navštívím advokáta, ať mi vypracuje návrh na rozvod“. „Vykašli se na ty vyděrače, já stáhnu vzor z internetu. Pomůžu Ti“.

Podle rady naší podnikové právničky jsme požadovaný kolek á 2000 Kč naslinili a nalepili na první stránku a děj se vůle Boží. Za 3 týdny byl volný. Soudkyně ještě exmanželku „sprdla“ za nemístné útoky. Co dál? Jak najít tu pravou? Zkusili jsme seznamku. Dal tam sympatickou fotku, kde se usmívá, já ho popsal. Uvedl tam kdo je, a co chce.

Přivalila se vlna zájmu. Hlavně bylo zajímavé, že většina protějšků byla starších nebo přibližně stejně jako on. Měl jiné představy, ale 17 let rozdíl to být nemusel. Různé ženy. Jedna mu na balkoně kouřila „trávu", kapitánka z Interpolu, majitelka Jazykové a vzdělávací agentury. Na ty svým IQ nestačil. Dále dámy velmi bohaté. Majitelka víc jak poloviny náměstí z blízkého města a další. Některým se líbil a jiným ne. Každý je z té velké nabídky zblblý, až většinou přebere.

Došli jsme k závěru, že nejlépe pro chlapa je jít přirozenou cestou. Byl krásný den, v podvečer foukal jemný větřík, který odháněl horký vzduch. Seděli venku v útulné hospůdce s kamarádem. Také sympaťák. Vedle od stolu cítily pohledy šikovných dam. Honza se naklonil ke kamarádovi: „Asi se jim líbíme“. Vyslali proto několik úsměvů a ženy je pozvaly ke stolu. Domluvili společnou túru po okolních horách. Tak to půlroku táhne s Markétkou a těší se na společné vánoční svátky. Zatím spí každý zvlášť, ale kdo ví. Moc jim lásku přeji.

 

láska vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.