Sám s jedličkou
Ilustrační foto: Pixabay

Sám s jedličkou

27. 12. 2021

Volám do Třince: „Ahoj Gustave, co děláš? Jsi sám“? „S jedličkou, co jsem si dnes koupil u syna mého kolegy. K bratrovi nepojedu a s Markétou to skončilo. Je u vnuků“.

Nechápu. Já, obyčejný chlap, možná s velkým srdcem a energií, jsem Vánoce ještě netrávil sám. Moc mu přeji, ale někde je v něm chyba. Asi mu nejde fázovat lidské vztahy. Bude asi ten nulák, jak se říká v elektrice. Je atraktivní, štíhlý, sportovec, tancuje a ženám se líbí. Proč mu to nejde? Je dvakrát rozvedený. První varování. Své děti nevídá a vnoučata ještě neviděl. Druhé varování. Je průměrné inteligence, takže na některé nestačí, ale ženských, co by ho chtěly by možná stály frontu. Proč?

Vloni trávil Vánoce s krásnou kuchařkou. Zpočátku do něho byla zblázněná, ale začala ho polehoučku kritizovat, až sbalil své věci a utekl. Přitom každý má něco. Každý jsme někde jinde, co se týká rozhledu, vzdělanosti, ale mám ho rád. Nikdy mě nepodrazil, je na něho spoleh, srdce má dobré a otevřené, má nezištnou povahu. K ženám se chová jako džentlmen, kam se na něj hrabu. Proč? Tak rád bych mu pomohl, ale nevím. Já jsem na dlouhou trať, ale on možná na sprint?

Je mi to líto. Neumím to analyzovat, ani to přečíst a nemám ty správné informace, abych mu pomohl. On se mi v tomto směru ještě neotevřel….

Vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...