Přišla zima? Nevadí. Zjistěte, jak se zahřát uvnitř i venku!
Ilustrační foto: Shutterstock

Přišla zima? Nevadí. Zjistěte, jak se zahřát uvnitř i venku!

19. 1. 2022

Chcete relaxovat a pořád se cítit nejem pohodlně ale i stylově? Nebo potřebujetezoblečení, které je elegantní a zároveň praktické, takže se v něm budete cítit pohodlně nejenom na letišti, ale také když se uložíte k spánku během vašem dlouhého mezinárodního letu? Skvelé, máme pro vás řešení.

Všichni máme chvíle, kdy se potřebujeme obléknout stylově, a zároveň pohodlně. Nejhorší je to ale v zimním období, kdy při výběru outfitu hraje roli ještě jeden důležitý faktor – zima. 

Doma a pořád sexy

Zamkněte dveře, vemte si počítač a váš oblíbený nápoj a připravte se na strávení kvalitního času sami se sebou. Díky celosvětové pandemii trávíme mnohem více času právě doma, proto se k tomu náležitě musíme i obléknout. Možná váš teplákový outfit nebudete vystavovat na obdiv v klubech, ale poflakování se uvnitř není omluvou pro to vypadat nedbale. Ta stará pyžama jsou možná pohodlná, ale jsou trendy? Ne tak moc. Existuje spousta dalších možností, díky kterým budete i doma vypadat jako ten stylový chlap, kterým ve skutečnosti jste.

Pracování z domova? Pravidlo číslo jedna, neoblékejte si ty mizerné tepláky, které jste pravděpodobně měli vyhodit již minulý rok. Najděte si místo toho nějaké nové, moderní a okázalé pánské oblečení na doma. I když to nikdo kromě vás nevidí, obléct si skvělé oblečení vás může motivovat a probudit, takže toho stihnete víc. To, jak se oblékáme, může skutečně ovlivnit naši náladu, takže když si obléknete kvalitní oblečení, zlepší se váš postoj a dodá vám to energii. Pánské společenské soupravy, kalhoty a šortky jsou nyní dostupné v různých barvách, vzorech a stylech, které jsou tak skvělé, že se budete divit, proč jste si ta stará pyžama tak dlouho vůbec nechávali.

Vynovená klasika

Pyžama jsou dokonalým oblečením. S tím souhlasíme. Platí to však pouze tehdy, když si vyberete ten správný druh. Svůj styl automaticky upgradujete třeba i výběrem pyžama správné velikosti, které je vyrobené z luxusní látky, jako je hedvábí, polyester-satén a lehké tkané látky. Zbavte se příliš velkých kousků a vsaďte na vypasovanou siluetu. Je to mnohem klasičtější a nadčasovější! Už tomu chybí jenom jedna věc, bez které žádný domácí outfit není dokonalý – pánské bačkory. Doplní nejen váš styling, ale také vás v zimě příjemně zahřejou.

Pyžamové soupravy jsou skvělé, no stejně dobře funguje i klasická tepláková souprava v kombinaci s tričkem. Pokud jde o oblečení, všestrannost je klíčová, a není nic univerzálnějšího než tepláková souprava. Mikinové teplákové soupravy nabízejí to nejlepší z multifunkčného vzhledu a funkčnosti. Jsou ležérní, ale stylové, pohodlné a uvolněné. Jsou taky nezbytností pro vrstvení, takže si ukliďte ve skříni a vytvořte si nějaký prostor pro tento nezbytný outfit. Skvělé je, že teplákovou soupravu můžete nosit i na procházky se psem, nebo během cestování. V zimě k nim jednoduše nakombinujete různé boty, bundy i šály.

Mix and match na ven i na doma

Nejste zrovna fanouškem klasických souprav? Nevadí, pár (nebo dva nebo tři) ultra měkkých fleecových tepláků je rozhodně kousek, o kterém jste ani nevěděli, že ho potřebujete. Jsou teplé a neuvěřitelně pohodlné. Pořiďte si k nim mikinu s kapucí a můžete si denně vytvořit hned několik různých outfitů na doma i na ven. V létě si k nim oblečte bílé tričko a tenisky, v zimě zase bundu, vyšší boty, čepici a šál. Ano pánové, je to skutečné takhle jednoduché.

nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...