Foto

Dárky je možné nakoupit
ještě na Štědrý den

23. 12. 2012

Opozdilci mají i na Štědrý den možnost nakoupit vánoční dárky. Většina obchodních řetězců zavře v 14:00, nákupní centra v 15:00, poté zůstanou otevřené jen obchody na benzínových pumpách. Některé e-shopy také ještě 24. prosince umožní vyzvednutí posledních dárků na svých výdejních místech.

Výjimkou je pražské obchodní centrum Palladium, které bude otevřené na Štědrý den až do 17:00. Pražské outletové centrum Fashion Arena i obchody s nábytkem IKEA se 24. prosince zákazníkům uzavřou. Obchodní řetězce Billa, Tesco, Globus a většina dalších ukončí prodej v avizovaných 14:00.

Některé internetové obchody umožní vyzvednutí objednaného zboží na svých výdejních místech i 24. prosince. Například Kasa.cz bude mít otevřené pobočky od 9:00 do 12:00. „Vycházíme tím vstříc zákazníkům, kteří se rozhodnou nakoupit vánoční dárky až na poslední chvíli. Každým rokem takovýchto případů přibývá,“ řekla mluvčí portálu Jitka Součková.

Zákazníci Electro Worldu, kteří nestihli vánoční dárky koupit včas, budou moci na internetu objednávat elektroniku ještě na Štědrý den do 11:00. Zboží si poté mohou vyzvednout na zvolené prodejně. Obchody řetězce s elektronikou budou na Štědrý den otevřené do 14:00.

Většina obchodníků v Česku, stejně jako v předchozích letech, zavře o svátcích na Boží hod a znovu otevře své brány až 26. prosince. Poté začnou sezónní výprodeje.

vánoční dárky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.