Dobojováno. Zimní olympiáda v Pekingu končí, Češi přivážejí dvě medaile. A jak skončila tipovačka?
Čepice "Raškovka", cena pro vítěze olymijské tipovačky

Dobojováno. Zimní olympiáda v Pekingu končí, Češi přivážejí dvě medaile. A jak skončila tipovačka?

20. 2. 2022

Jedna zlatá pro Ester Ledeckou a jedna bronzová pro rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou. To je medailová bilance české výpravy v Pekingu. Je to nejmenší počet medailí ze zimní olympiády od roku 1994.

V Pekingu zklamali zejména hokejisté, kteří skončili až na devátém místě. Potvrdila se tak dlouholetá krize českého hokeje, která zasahuje nejen seniorský, ale i juniorské reprezentační týmy. Medaili letos nepřivezli ani biatlonisté, byť Markétu Davidovou od medailového úspěchu dělily dva nepodařené výstřely.

Naopak zazářila opět Ester Ledecká, která kromě zlata z obřího slalomu ve snowboardu měla blízko k dalšíí medaili, když v alpské kombinaci skončila čtvrtá. Neoblíbenou bramborovou medaili brala také Markéta Davidová a pak ještě Martina Sáblíková, nejúspěšnější česká reprezentatka v zimních sportech, která během pěti olympiád nasbírala už sedm cenných kovů.

Olympijská tipovačka portálu i60

Dění v Pekingu určitě pilně sledovali všichni soutěžící naší olympijské tipovačky. Každý den jsme připravili pro soutěžící osm až deset tipovacích příležitostí, zaměřených především na vystoupení českých sportovců. Jak tipovačka dopadla? Takdy jsou tři vítězové:

Vladimír Mrázek - 271 bodů
Libuše Křapová - 271 bodů
Anna Mikušová - 257 bodů

Kompletní výsledky tipovačky najdete zde: https://www.i60.cz/tipovacka/

Vítězům gratulujeme! Panu Vladimíru Mrázkovi a paní Libuši Křapové pošleme čepici "Raškovku", paní Anna Mikušová od nás obdrží klíčenku v olympijských barvách. Ostatním soutěžícím, kteří vydrželi tipovat až do konce olympiády děkujeme za účast. Příležitost budou mít všichni v některé z našich dalších tipovaček.

Sportu zdar!

 

 

 

 

 

 

sport Tipovačka
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...