Hlídání vnoučat: jak děti bavit i učit zároveň
① Tip: Vyprávějte dětem o životě divokých zvířat. S hračkou v ruce vás budou nadšeně poslouchat, FOTO: Olymptoy

Hlídání vnoučat: jak děti bavit i učit zároveň

11. 4. 2022

Spojte zábavné s užitečným a nabídněte vnoučatům hodnotný program. Podívejte se s námi na praktické tipy, které využijete i vy. Zařadit je do vašeho časového plánu je snadné.  

„Mami, mohla bys mi dneska pohlídat? Musím něco zařídit. To víš že jo, ráda.” Poznáváte se? Ať už jste babičkou nebo dědou, velmi pravděpodobně někdy hlídáte malá vnoučátka. Připravit program, který bude děti bavit a zároveň jim přinese užitečné informace, může být náročné. Abychom vám plánování usnadnili, máme pro vás tip na osvědčenou zábavu.

Medvěd Schleich Wild Life vypadá jako skutečný medvěd

Lva pozná snad každé malé dítě. Jeho podobiznu najdete na řadě dětských hraček. Zná ale vaše vnouče i méně známá divoká zvířata jako třeba kapustňáka, červenou pandu nebo tapíra? 

Pořiďte dětem figurky zvířat Schleich Wild Life a seznamte je s divokou přírodou. Kromě školního typu vzdělávání jim tak nabídnete hravou formu, při které půjde učení samo. Navíc spolu strávíte hodnotné a příjemné chvíle. 

schleich_clanek_2.png 

②Tip: Ledová kra Schleich medvíďat ve vodě skutečně plave, FOTO: Olymptoy

Figurky odpovídají reálnému vzhledu zvířat a vy dětem představíte živočichy, se kterými by se v běžném životě pravděpodobně potkaly jen na obrázku. Vyprávějte jim při hře detaily o životě zvířat nebo pusťte dokument, který odpovídá jejich věku. Filmové situace dítě rádo prožije znovu doma na koberci v rámci hry. 

Proč Schleich

Modely zvířat Schleich patří mezi zábavu dětí i sběratelů již desítky let. Kromě reálného vzhledu vynikají figurky kvalitou provedení, materiálu i způsobem zpracování. Jsou totiž ručně domalovávané.

Řady modelů Schleich navíc nabízejí široký výběr. Mezi jedny z nejoblíbenějších figurek edice Wild Life patří Schleich žirafa, Schleich slon i Schleich hroch. Líbit se vám budou také figurky Schleich velblouda, Schleich jezevce, ledních medvídků nebo lenochoda. Je jen na vás, se kterými živočichy chcete vaše vnoučata seznámit.

 schleich_clanek_3.png

③ Tip: Kromě figurek si děti vyhrají s dalšími tematickými hračkami Schleich Wild Life, FOTO:Olymptoy

 

Kromě figurek můžete dětem pořídit i tematické sady. Skvělým doplňkem je Velký záchranný vůz Schleich se surikatou a lvicí nebo Dobrodružná stanice v džungli, blízko které žijí černý panter a krokodýl.   

Vymýšlení příběhů podporuje dětskou fantazii. S figurkami zvířat Schleich je vyprávění barvité, plné dobrodružství a děti skutečně baví. Tipy, jak mohou takové příběhy vypadat, najdete v článku Schleich farma. Široký výběr modelů zvířat Schleich i jejich příslušenství pak v online hračkářství mrakyhracek.cz.

 

 

     

 

 

děti hračky vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.