Tržnice Čech v Litoměřicích
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Tržnice Čech v Litoměřicích

9. 4. 2022

Tržnice Čech na Výstavišti v Litoměřicích se každoročně koná v dubnu. Letošní akce začala 6. dubna  a končí v neděli 10. dubna. Rozhodli jsme se, že si to letos nenecháme ujít, ale nepojedeme o víkendu, kdy tam není k hnutí, ale vybrali jsme si čtvrteční odpoledne. Nejdříve jsme se obávali, že díky počasí to nebude možné, ale naštěstí to nebylo tak hrozné. Po obědě a nezbytné kávě jsme sbalili potřebné věci pro nás a pro pejska a hurá do Litoměřic.

Co si budeme povídat, slunce nás rozhodně nedoprovázelo, vítr si hrál s větvemi stromů, ale vracet se nás ani nenapadlo. V pohodě jsme dorazili k cíli, to je na parkoviště v litoměřických kasárnách. První změna byla zdražení parkovného o 100 procent, z 50,- Kč na rovných 100,-  Kč, a to na den i za hodinu. Vstupné pro důchodce naštěstí zůstalo stejné a co mě mile překvapilo, že se konečně dalo platit kartou.

Tržnice Čech je pro každého, kdo má rád barvy, zvláště ale pro zahrádkáře a pěstitele. Letošní nabídka byla bohatá, psát seznam všeho, co zde bylo k prodeji, fakt nebudu.

Chvíli na nás pršelo, pak zase foukalo, ale odradit jsme se nedali. Samozřejmě, že jsme taky neodjeli s prázdnou, něco na zahrádku a na balkon se vždycky hodí. Snažila jsem se fotit, vadilo to jen paní u dravců. Musím ještě napsat, že mě překvapila srdečnost a ochota prodávajících. Cesta domů byla v pohodě, po příjezdu se u nás strhla průtrž mračen. Zvu vás na fotoprocházku jednoho obyčejného odpoledne.

 

 

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.