Již brzy na sv. Hostýně (11.-13.5.2022)
FOTO: Anna Potůčková

Již brzy na sv. Hostýně (11.-13.5.2022)

8. 5. 2022

Zbývá nám už jen pár dnů do našeho Íčkařského setkání na sv.Hostýně. Myslím si, že kdo se přihlásil na tuto akci, tak se těší stejně jako se těším já i Maruška M.

Asi jsme nemohly s Maruškou vybrat lepší datum. Předpověd počasí je velmi příznivá, dokonce se v ní slibují letní teploty a sluníčko. S některými se uvidíme již v úterý 10. května a to asi přímo v autobuse, který jede z Bystřice p./Host. žel. stanice ve 12:40 a na Hostýně je v 13:00 hodin. Do tohoto autobusu já s kamarádkou Vlastou nasednu až na aut. nádraží v Bystřici p/Host. Po vystoupení z autobusu nás čeká stoupání k bazilice, za kterou pak stojí poutní domy, kde budeme ubytovaní. 

Ubytováni budeme v poutním domě č.3, zde je recepce pro všechny tyto domy a také restaurace, kde se budeme stravovat. Ti kdo jsou přihlášení až od 11. května, tak těm začne setkání Holešovem, kde Maruška zařídila hodně bohatý program, který je k vidění v jejím článku. https://www.i60.cz/clanek/detail/30455/setkani-ickaru-v-holesove-a-na-sv-hostyne-blizsi-informace-o-programu

Vymyslela jsem že na Hostýně jeden večer uděláme tombolu, takže kdo chce něco vyhrát připraví si také něco do tomboly. Netřeba do ní dávat drahé věci, potěší toho druhého i maličkost. Jde o zábavu, jde o radost a dobrou náladu. Přiznám se, že já už mám do tomboly vklad zabalený.

K článku přikládám vyfocený seznam účastníků našeho setkání, jízdní řád z Bystřice pod Hostýnem na Hostýn a zpět a mapku trasy na autobus, kdyby někomu v Hulíně ujel vlak a musel na autobus jedoucí do Holešova. V seznamu snad je vše v pořádku a hlavně bez chyb. Mrkněte se na to. Když jsem psala na sv.Hostýn dotaz, ve kterém poutním domě budeme ubytováni, tak kromě odpovědi na můj dotaz tam bylo také napsáno, že se na nás na sv.Hostýně těší. Všem Vám přeji příjemné cestování a do svých zavazadel přibalte spoustu dobré nálady! 

Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.