Hokejová tipovačka je tu!
FOTO: NHL.com

Hokejová tipovačka je tu!

10. 5. 2022

Deset let čeká česká hokejová reprezentace na medaili z velkých turnajů, ať už olympiády či mistrovství světa. Na letošním šampionátu ve Finsku povede české hokejisty poprvé zahraniční trenér. Podaří se mu dovést Čechy k medaili? Tipněte si!

Poslední prověrka před světovým šampionátem se českému hokejovému týmu povedla - mužstvo vyhrálo Švédské hokejové hry, když zvítězilo ve všech třech zápasech s reprezentacemi Švédska, Fnska a Švýcarska. Finský kouč Kari Jalonen tak má zatím u české reprezentace skóre dvanáct vítězství a tři prohry. Ovšem pořád šlo o přípravné zápasy před vrcholem sezóny - Mistrovstvím světa, které ve Finsku začíná v pátek 13. května a potrvá do 29. května 2022.

Uspějí čeští hokejisté a vybojují některou z medailí? Anebo se o medaile rozděli severské a americké týmy? Nebo spíše vsadíte na "černé koně" Švýcary a Slováky?

Tipněte si nejen na vítěze letošního světového šampionátu v naší Hokejové tipovačce! Po celou dobu turnaje můžete tipovat výsledky vybraných zápasů, ale i počet gólů či počet vyloučených hráčů.

index.jpg

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Kanada hokejisty Finska? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj, tedy pokud si myslíte, že vyhraje Kanada, vepíšete číslo 1, pokud Finsko, vepíšete číslo 2. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce tričko dle výběru. Další dva soutěžící, kteří skončí na druhém a třetím místě získají knižní cenu.

Tipovat můžete právě teď na tomto místě.

 

 

 

 

Tipovačka
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.