Lázně Jáchymov vyléčí Vaše bolavé tělo
FOTO: Lázně Jáchymov

Lázně Jáchymov vyléčí Vaše bolavé tělo

19. 6. 2022

Lázně Jáchymov patří k tradičním českým lázním, které ale mají jeden unikát - byly prvními radonovými lázněmi na světě. Díky tomuto léčivému zdroji bude Váš pohybový aparát jako znovuzrozený.

Radonová voda působí protizánětlivě, zmírňuje bolest, zlepšuje pohyblivost kloubů, prokrvení svalů a hojení ran. Stimuluje regenerační procesy ve tkáních, harmonizuje vegetativní funkce a pozitivně ovlivňuje krevní tlak.

Aby váš organismus stačil na léčbu zareagovat a nastartovat regenerační procesy, je potřeba absolvovat minimálně 10 koupelí. Během této doby se také stimulují žlázy s vnitřní sekrecí (včetně těch pohlavních). Po poslední koupeli však regenerace nekončí, ale naopak pokračuje dalších čtyři až šest týdnů. A jak dlouho vám načerpaná energie pomůže od bolestí? Někomu i déle než půl roku. ve většině případů také výrazně poklesne spotřeba analgetik či jiných léků.

jachymov-3.jpg

Léčivá jáchymovská radonová voda je stará tisíce let. Nikde jinde v evropských lázních nenajdete vyšší koncentraci radonu v přírodní minerální vodě. Ulevuje od bolestí pohybového aparátu, pomáhá při léčbě nervových nemocí. Jedinečnost jáchymovských lázní tkví v mimořádných léčivých vlastnostech radonové vody v kombinaci se špičkovou rehabilitací. Přesvědčte se sami o léčebných účincích unikátních radonových koupelí. Vyberte si z naší široké nabídky tradičních léčebných pobytů.

Hotel Radium Palace nabízí nejvyšší komfort pro relaxační a wellness pobyty i aktivní dovolenou. Vychutnejte si luxus a po aktivním dni stráveném na horách načerpejte novou energii v lázních.

lazne-jachymov.jpg

 

Město Jáchymov

Historické město Jáchymov, spojené s hornictvím, těžbou stříbra i americkým dolarem leží v údolí pod nejvyšší horou Krušných hor Klínovcem. Objekty jeho lázeňské čtvrti, ve kterých nachází zdraví a úlevu od bolesti každý rok deseti-tisíce pacientů z celého světa, Vám mohou poskytnout také ideální zázemí pro sportovní aktivity na horách i pro objevování hornických památek zapsaných na Seznamu světového dědictví UNESCO.

 

 

lázně zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.