Nezapomeňte svůj outfit sladit také s peněženkou
FOTO: Rieker

Nezapomeňte svůj outfit sladit také s peněženkou

22. 6. 2022

Dokonalost nemusí být iluze. Jen je zapotřebí myslet i na ty nejmenší detaily. Pokud vaše oblečení obohatíte o doplňky, které spolu perfektně ladí, minimálně se jí přiblížíte. Obuv, kabelka i dámská peněženka ve stejném stylu? A proč by taky ne?

Kombinace stejných vzorů na různých částech vašeho outfitu rozhodně není monotónní záležitost. V případě, že chcete udělat na ulici dojem, elegantně sladěné doplňky vám v tom určitě pomůžou. Kdy naposledy se někdo pozastavil nad outfitem, který neměl žádnou jednotnou linku?

Dámské peněženky jsou hned po nákupu parádních bot a kabelky prvním krokem, jak proniknout do tajů dokonalé módy. A kde jinde najít inspiraci než na Rieker-eshop.cz? Právě tyhle kousky do vašeho šatníku i botníku tady totiž pořídíte na jednom místě.

Dámské peněženky Rieker

Kvalitní peněženka, která se vám nerozpadne po několika nákupech, je prostě základ. A pokud navíc svým designem doplní váš outfit, není to dokonalé spojení? Dámské peněženky Rieker budou ladit nejen s kabelkou, ale také s dámskou obuví. Nezáleží, jestli se zrovna chystáte do divadla, nebo na kafe s kamarádkou – dokonalost peněženek Rieker totiž spočívá také v jejich univerzálnosti.

Moderní vzory s vytlačeným logem, decentnější kožené peněženky nebo peněženky z pevného syntetického materiálu jsou modely, se kterými nemůžete udělat nikdy chybu. Spojení moderního designu a praktického uspořádání dámských peněženek Rieker zaujme nejen vás, ale i každého zákazníka, který bude stát u pokladny za vámi. Své cennosti si střežte jako oko v hlavě, ale pochlubit se tak stylovou peněženkou je zkrátka neodolatelné.

20200165.jpg

 

Perfektní souhra s vaší kabelkou

Dámské kabelky a peněženky Rieker vás okouzlí nejen svou symfonií barev. Ladí jim to také po linii vzorů. Padla vám do oka nějaká peněženka, ale netušíte, po jaké kabelce sáhnout? Nechte si poradit přímo od Rieker-eshop.cz. Právě zde totiž při nákupu peněženky dostanete automatické doporučení na kabelku, která bude dokonalým dovršením vašeho celkového outfitu.

Pokud však sáhnete po pestrobarevných kombinacích, určitě to není chyba. Svou jedinečnost můžete vyjádřit mnoha způsoby - oblíbená je především červená peněženka nebo výrazná zlatá peněženka. Při každodenním využití se ale nejvíce projeví prolnutí praktického designu a precizního zpracování. Otázce, zda upřednostnit kvalitu, nebo vzhled, můžete dát sbohem. Obojí teď máte nadosah ruky!

Dámské peněženky, které si oblíbí matky i dcery

Rieker sluší matkám i dcerám. A nejde jen o boty nebo třeba kabelky přes rameno. Líbivý vzhled s moderními prvky zajišťuje peněženkám Rieker oblibu mezi všemi generacemi. Spoustu místa na rodinné fotografie ocení maminky, dostatek slotů na zákaznické kartičky do kaváren zas spíše dcery. Rieker tak spojuje nejen eleganci a praktičnost, ale také jednotlivé generace.

 

 

móda nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.