Golf trochu jinak
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Golf trochu jinak

14. 7. 2022

O tom, že máme v Ústí nad Labem golfový resort, jsem psala několikrát. Vzhledem k tomu, že to není od nás daleko a 11.7.22 bylo krásné odpoledne, rozhodli jsme se, že se tam podíváme. Naposledy jsme tam byli letos v únoru, také jsem o tom psala.

Tentokrát jsme auto nechali v Habrovicích a pěšky kolem rybníka jsme se vydali na další návštěvu tohoto resortu. Příroda kolem byla nádherně zelená, po nebi se honila spousta krásných mraků, jako by závodily o ten nejhezčí. Věděli jsme, že golfové louky změnily majitele, bylo to vidět už v únoru. Horní část bývala pro vycházky vždy uzavřena, ale tentokrát jsme bez obav prošli místa, kde jsme ještě nikdy nebyli. Bylo vidět, že je pracovní den, protože jsme tam byli sami. Až později jsme potkali vietnamské manžele a mladíka s vozíkem.

Procourali jsme v pohodě docela velkou část horního hřiště, vše je tam krásně upravené, nikde žádné odhozené papíry a podobné věci. Nebe bylo opravdu pohádkové, já jsem běhala s foťákem, kde se dalo, jen aby mi nic neuniklo, pejsek s manželem běhali za mnou, protože jsem jim vždycky někde zmizela. Golf by se mi jako sport taky líbil, ale protože patří mezi ty dražší, chodíme se tam jen procházet. Voda uprostřed hřiště je jako třešnička na dortu.

Pro případné zájemce jsou informace na netu pod názvem Golf Resort Ústí nad Labem. Zvu vás na malou fotoprocházku, třeba to někoho zaujme. Přeji všem hezké a pohodové léto.

 

 

fotografování příroda sport
Hodnocení:
(4.6 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.