Mazlíčci a jiná zvířena. Nová fotosoutěž portálu i60
Ilustrační foto: Pixabay

Mazlíčci a jiná zvířena. Nová fotosoutěž portálu i60

2. 8. 2022

Po probouzení jarní přírody, kdy byly v poslední fotosoutěži snímány především kytky a stromy, se tentokrát zaměříme na faunu. "Mazlížci a jiná zvířena" - to je téma naší nové fotosoutěže.

Máte doma nějakého svého mazlíčka - pejska, kočku, anebo jiná domácí zvířátka? Pokuste se je zachytit v nějaké zajímavé situaci. Anebo raději fotíte zvířata a ptáky v přírodě? Pochlubte se svými úlovky a vložte vaše snímky do naší nové fotosoutěže. Autoři tří nejvydařenějších snímků obdrží od redakce naše firemní tašky i60. A dalšího vítěze, pro kterého máme velkou obrazovou pulikaci Zvíře, pak určí sami čtenáři hlasováním po skončení soutěže.

fox-g3afd004a8_1920.jpg

Tady jsou její pravidla:

Úkolem je vyfotit jakékoliv zvíře či skupinu zvířátek (domácí mazlíčky či zvířata v přírodě) a přidat k fotografii popisek - název snímku a informaci, kdy a kde byla fotografie pořízena. Podmínkou soutěže jsou autorské fotografie pořízené od 21. června 2022 do konce soutěže, a to 21. září 2022. Fotografie vkládejte prostřednictvím formuláře na tomto místě. Každý registrovaný čtenář může do soutěže vložit tři fotografie. Autoři obdrží naše "íčkařská" trička. Od 22. září do 25. září 12.00 hodin pak budou moci čtenáři hlasovat pro vítězný snímek, jehož autorovi pošleme obrazovou encyklopedii Zvíře. Vítěze vyhlásíme v neděli 25. září ve večerních hodinách.

Čtenáři mohou udělovat jednotlivým fotografiím své hlasy. Každý registrovaný čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, které může rozdělit mezi jednotlivé fotografie. Na jednu fotografii lze udělit max. pět hlasů. Hlasy budou pro redakci vodítkem pro výběr vítězů soutěže, ale nebudou mít rozhodující vliv. Kritériem pro výběr nejlepších fotografií bude obsahová a technická kvalita snímků.

Soutěžit můžete právě nyní na tomto místě.

horse-g39567b8cd_1920.jpg

 

Nezapomeňte na naše další letní soutěže

Zároveň našim čtenářům připomínáme, že jsou v "běhu" naše literární soutěže. Jedna je také určne milovníkům zvířat a druhá je pro ty, kteří mají rádi vzpomínky na svoje mládí, rodiče či jíné členy rodiny.

"Můj zážitek v zoo"

Druhá soutěž je určena těm, kdo rádi navštěvují zoologické zahrady a pozorují chování jednotlivých zvířat. Máte ve své nejbližší zoo nějaké oblíbené zvířátko? Zažili jste v zoo nějakou veselou příhodu, ať už sami nebo se svými vnoučaty? Sepište příběh, povídku či reportáž na téma "Můj zážitek v zoo". Také tato soutěž, do níž je možné vložit dva příspěvky, končí 23. září 2022. Dva nejzajímavější soutěžní příspěvky oceníme rodinnými vstupenkami (dvakrát 2 dospělí + 4 děti) do pražské zoo, třetí soutěžící obdrží krásnou obrazovou encyklopedii Zvířata.

Příběhy naší rodiny

Vzpomínáte si na nějaký silný zážitek z dětství, který vás ovlivnil? Vyprávěli vám vaši rodiče či prarodiče o události, která vám dodnes utkvěla v paměti? Máte ve vaší rodině či jejím okolí někoho, kdo prožil zajímavý životní příběh? Měli jste rádi Bakaláře a jejich příběhy a vzpomenete si také na nějakou veselou příhodu z vašeho mládí? Sepište příběh vaší rodiny, ať už na základě vyprávění vašich příbuzných, anebo na základě fotografií z vašeho rodinného alba. Právě o historické fotografie se můžete při svém vyprávění opřít a k článku je přiložit.

Více informací o pravidlech těchto dvou soutěží najdete na tomto místě.

historie.png

 

Těšíme se na vaše krásné fotografie i příběhy a přejeme krásné letní dny!

 

 

fotografování fotosoutěž příroda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.