Nemáte příjem? Pomohou 
půjčky bez doložení příjmů

Nemáte příjem? Pomohou
půjčky bez doložení příjmů

17. 2. 2015

Spolu s tím, jak do současné finanční sféry vnikly nebankovní společnosti se stále více a více zjednodušují podmínky, v rámci kterých jde v dnešní době získat půjčku. Zatímco v minulosti se jednalo hlavně o zkracování doby získání, dnes se eliminují doslova jakékoliv nároky na klienty. Ideálním příkladem jsou na http://pujckyprehledne.cz/pujcka-bez-dolozeni-prijmu-ihned, které skutečně fungují na tom principu, kdy jako žadatelé nemusíme uvádět našeho zaměstnavatele, ale ani dokládat samotný příjem. Pojďme se podívat na to, jak vlastně tato možnost konkrétně vypadá a co můžeme čekat.

Vše probíhá online

Tou nejzajímavější vlastností je určitě to, že vše probíhá výhradně online. Pryč je tedy doba, kdy jsme museli vyplňovat tištěnou žádost, nebo snad kontaktovat nebankovní společnost telefonicky. Dnes pouze vyplníme krátký online formulář, který vyžaduje především údaje z našeho občanského průkazu. Následně už stačí stisknout příslušné tlačítko a žádost je podána.

Samozřejmě než vůbec daný formulář odešleme, je třeba ještě jeden důležitý krok, a to konkrétní volba částky a termínu splatnosti. Obojí lze dnes volit pomocí interaktivních formulářů, kdy zároveň přesně vidíme, kolik si půjčujeme, kolik máme vrátit, nebo do jakého data.

Na jaké sumy lze dosáhnout?

Jak si požádat tedy již víme a tak je důležité vědět i to, o kolik si vlastně požádat. Nejprve je třeba dodat, že daný typ půjček spadá do segmentu takzvaných „mikropůjček“, což už jasně ukazuje, že částky budou skutečně menší. Oproti desetitisícovým variantám, které nabízejí klasické nebankovní půjčky (http://pujckyprehledne.cz/nebankovni-pujcky-ihned), se tento typ drží podstatně při zemi. Startovní částka, kterou lze získat, bývá okolo hranice 500 korun českých. Z nich lze ale po tisícovkách stoupat výše a výše, a to až na sumu 10 000 Kč, která bývá u většiny poskytovatelů maximum.

U daných částek je třeba dodat, že konkrétní možnost výběru je hodně individuální. Nejenom, že někteří poskytovatelé mohou omezovat limit první půjčky, ale mohou zkrátka nabízet méně od samotného počátku. Stejně tak jsou známé i možnosti, kdy lze onu desetitisícovou hranici hravě přeskočit.

Vyřízení? Extrémně rychlé a jednoduché

Žádost tedy máme podánu a tak už jenom čekáme na vyřízení. Jak již bylo nastíněno, to proběhne online a tedy pro nás z pohodlí domova. Není třeba nikam chodit, ani čekat na jakoukoliv osobní schůzku, spojenou s případným papírováním a podepisováním. K ruce si stačí vzít mobilní telefon, na který nám pracovník společnosti zavolá, popřípadě nám rovnou přijde SMS o tom, zda byla naše půjčka schválena.

Tím chceme zmínit, že není nutné dokládat jak zmíněný příjem, tak není třeba dokládat ani žádné další informace o vašem zaměstnání či bonitě, nebo není třeba bát se nahlížení do registrů. To jsou důvodu, proč si o půjčky bez doložení příjmu mohou požádat:

  • Standardní zaměstnanci i podnikatelé
  • Matky na mateřské dovolené
  • Důchodci
  • Studenti
  • Nezaměstnaní

Jakmile je žádost schválena, dojde k jedinému, a to odeslání peněz na zadaný bankovní účet. A jelikož se jedná o úvěr neúčelové, je jenom na nás, jak s částkou naložit.

Jak vybrat tu pravou?

Jste-li v situaci, kdy nad podobným typem půjčky také uvažujete, je vhodné vědět, kde získáte nejenom objektivní srovnání, ale také hodnocení. Je to web http://www.finmoney.cz/, který je ideální volbou pro každého, kdo se ve světě úvěrových produktů nijak dobře neorientuje a potřebuje pomoci. A to samozřejmě zcela zdarma, online a logicky i přehledně. Sami si tak uděláte obrázek o aktuálních poskytovatelích, jejich nabídkách, ale třeba i o úrocích. A ty rozhodně nemusí být vysoké, jelikož daný web vás seznámí i s možnostmi, jak získat vaši první půjčku zcela zdarma. I to lze v daném segmentu velmi snadno najít a samozřejmě využít.

 

půjčky a úvěry
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%