Kurzivka o těhotné době
Ilustrační foto: Pixabay

Kurzivka o těhotné době

27. 10. 2022

V dnešní době, až těhotné nejrůznějšími problémy, ať už finančními, zdravotními a bohužel i válečnými, je často problém soustředit se zcela na něco pozitivního. Snažím se nějak pokračovat ve svých dvou rozpracovaných knihách, ale sotvaže otevřu web, vystřelí na mne, až brutálně, množství článků informujících o současné válce na Ukrajině. Novináři mají žně. A ti, co se tuto chmurnou atmosféru snaží trochu zmírnit, píší až stupidní a nezajímavé články o životě více, či méně významných celebrit. Vyber si, člověče! Normální už není ani sport. Co je ale v této době vůbec normální?!

Snažím se soustředit na své rozpracované téma, ale inspirace nepřichází. A slunce, zářící na bezmračné obloze, vybízí k tomu, hodit všechny problémy, jak válečné, tak i ty literární, někam daleko za hlavu, dát pejskovi obojek a vyrazit někam za město a relaxovat pohledem na středohorské kopečky a životodárné slunko nad hlavou.

 

glosa
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...