Podzim na golfu
Všechny fotografie: Naděžda Špásová

Podzim na golfu

28. 10. 2022

Resort, kde se nachází golf, je další oblíbené místo pro naše malé výlety. Psala jsem o podzimu na Miladě, o podzimu na Střížáku, tak nesmím zapomenout ani na golf.

V posledních dnech to na procházky moc nevypadalo a čtvrtek 26.10. nebyl výjimkou. A ejhle, světe, div se, po jedné hodině se mlha rozpadla a na nebi zazářilo slunce. Byl by hřích toho nevyužít, tak jsem navrhla procházku, ale kam? No kam, pojedeme se podívat na golf, je to nedaleko, nikdo tam nebude a tak se taky stalo.

Letošní podzim si na barvách přírody dal opravdu záležet a nejinak to bylo i tady. Naposledy jsme byli na golfu koncem letošního července, kdy jsme si poprvé prošli část resortu, která byla předtím pro nečleny klubu uzavřená. Tak tentokrát jsme přijeli od Všebořic. Hezké počasí ale využili i milovníci tohoto sportu. První  byla pětice Vietnamců, kteří evidentně mezi chudáky nepatřili, další byla rodina s dětmi, které se zaučovaly a ještě několik lidiček. Naštěstí jsme jeden druhému nepřekáželi, pejsci do areálu mohou také, jen se nesmí chodit po greenu. Trochu jsem to porušila, když jsem šla fotit k rybníku, ale šla jsem po pěšince, tak mi nikdo nevynadal.

Není nad to, když se procházíte podzimní přírodou, slunce svítí a trochu i hřeje, jdete známým místem, které je pokaždé jiné, kde je klid a barvy tohoto období se předhání, která bude mít navrch. Zvu vás na další podzimní fotoprocházku a pokud budete mít možnost, jděte se do resortu golfu v Ústí n/L určitě podívat a třeba si i zahrát. Fotila jsem zase jako o závod a vybrat fotky, které se budou snad líbit, je pro mě vždycky těžké.

Přeji všem pohodu, užijte si změnu času a nastávající poslední dva měsíce tohoto roku.

 

 

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(4.7 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.