Šála je nejoblíbenější doplněk zralých žen. A je to dobře, protože jim sluší
Všechny fotografie: Pexels

Šála je nejoblíbenější doplněk zralých žen. A je to dobře, protože jim sluší

14. 11. 2022

Žen, které mají doma sbírku šál a šátků, přibývá. Jde o sympatický trend. Zdánlivě obyčejný kus látky či úpletu totiž dovede oblečení povznést, ozvláštnit a jeho nositelku navíc i omladit.

Ano, nyní je sice trendem říkat, že snaha působit mladší je nesmysl a místo takzvaného omlazování je v módě hrdě přiznávat svůj věk, ale je rozdíl působit jako postarší unavená šedá myška nebo jako sebevědomá dáma, která už ví, co od života chce. A právě v tomto směru může šála či šátek hrát velkou roli.

V blížících si chladnějších dnech stačí mít doma jejich zásobu z různých materiálů a barev a pak už není prostor na řeči typu: nemám co na sebe. Jednoduchý jednobarevný klasický kabát či bunda doplněné barevnou či jinak zajímavou šálou totiž udělají často více parády, než každý rok nový pečlivě doladěný outfit. Výsledkem je, že lépe oblečená často působí dáma v několik let starém kabátku než ta, která si kupuje kabáty každý rok nové hned dva. Když pomineme to, že nákup šály či šátky je rozhodně menší finanční zátěž než pořízení nového svrchníku, podstatné je, že se jedná o kousky, při jejichž výběru můžeme pustit z uzdy fantazii. Netroufneme si na růžový svetr či kabát? V pořádku, tak si můžeme zkusit pořídit výraznou růžovou šálu. Ona v kombinaci s decentním šedým kabátem bude vypadat skvěle a o přístupu majitelky k životu hodně vypoví. Stejně tak se to má se šálami žlutými, zelenými, modrými, kostkovanými, květovanými.

saly1.png

saly2.png

 

Výběr je obrovský, jen je dobré nesahat po těch úplně nejlevnějších, protože mohou po prvním vyprání připomínat hadřík na podlahu. Ale když se sejde zajímavá barva s kvalitním materiálem a nositelkou, která se umí do šály zajímavě zamotat, bývá z toho přátelství na dlouhá léta.

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.